Ytterligare en dag till

2021-09-03

Det var återigen en härlig morgon med sol, molnfritt, 15 – 20 plus och svag till måttligt vind. Men enligt väderprognoserna ska det tydligen bli väderomslag till svalare och mulet redan i morgon. Ja, den som lever får se.

Fick trevligt besök på eftermiddagen av en gammal vän ifrån Kinnarumma. Ja dom bor bara en liten bit härifrån Som vanligt var det roligt att träffas och prata en stund. Hoppas vi ses snart igen här eller någonannanstans.

I dag läste jag klart ”Klimatsmart och fullkomligt förvirrad” av Jennifer Berglund. Det var en trevlig liten romantisk roman som dessutom tidvis var rätt så rolig. I och för sig var den rätt så förutsägbar men trots det väldigt underhållande.

Baksidestext:

Frida Sandberg ska bli klimatsmart på riktigt – och hon tänker börja med en hemester! Men vart åker man egentligen då? Efter en stunds googlande dyker plötsligt ett riktigt lovande resmål upp. I den lilla byn Vendel bor en äldre dam med ett ledigt gästrum, och hon vill gärna ha en kvinnlig hyresgäst som gillar att laga mat. Kan det bli mer perfekt?
Samtidigt som Fridas nya miljötänk försätter henne i dråpliga situationer blir hon snabbt god vän med sin huskamrat Margareta. Däremot har hon inte samma tur med Margaretas stilige son Jack, som till en början verkar allt annat än imponerad av sin mors sommargäst. Snart börjar hon ändå känna sig riktigt hemma bland invånarna i Vendel, men allt som oftast gör sig en mörk hemlighet påmind. Och när heta känslor uppstår mellan henne och Jack, ja, då glömmer hon nästan bort att hon faktiskt redan har en pojkvän…

Zackos tillstånd är det samma även i dag. Vi avvaktar och han får all hjälp han behöver ifrån oss. Det blir många lyft på en dag och det är jag som gör dom flesta. Men han är ju inte så tung men hur upplever han det?

Hasse går ju fortfarande lätt handikappad med en krycka men det går framåt i alla fall för honom.

I morgon så tror jag vi kör till en annan husbilsplats inte så långt bort. Blir i alla fall till en plats som Zacko gillar.

4 reaktioner till “Ytterligare en dag till”

 1. Jag har varit dålig på att kommentera, men jag eller Lennart läser vad du skriver, så vi har lite koll! Alltid så trevligt med lästips från dig. En del läser jag och andra glider förbi. Trist med Zacko. Inte roligt när någon blir dålig, människa eller djur. Skönt läsa att det går åt rätt håll för Hasse. Hälsa så gott!

  1. Jag är också dålig med att kommentera men jag följer din blogg. Bra med påminnelse på FB när du har lagt in något nytt.
   Jobbigt med Zacko.

 2. En dag i taget, ett andetag åt gången. Jag tittar ofta på Kuma för att se så han andas. Så fick vi ännu en dag Tack.
  Vill egentligen inte titta efter en ny hund men kan inte låta bli. Det finns en kille som väntar på ett hem och när det är dags ska han få komma till oss. Men Kuma ska få sin tid hos oss och jag tror vädret kan göra att han hänger kvar ett tag till.

  Ha det så bra !!!

  1. Jag tror att Kuma kommer att få leva några år till. Han har det ju så bra hos er och blir så väl omhändertagen. Tycker faktiskt att han verkar pigg för sin ålder.

Kommentarer inaktiverade.