En dag i taget

2021-09-02

Det härliga sensommarvädret fortsatte även i dag. Det var 13 plus på morgonen och ökade under dagen till omkring 20 värmegrader. Nästan ingen vind på morgonen men senare på dagen blev det svag till måttlig vind. Kan verkligen inte klaga på detta fina väder i början av september.

Angående Zacko så tar vi det mycket lugnt och håller koll på honom och hur han mår hela dagen. Ingen förändring sedan i går. Men eftersom jag känner att något negativt kan hända när som helst så har jag honom under uppsikt hela tiden. Skönt att han sover tätt intill mig och då känner jag honom och om något skulle hända så märker jag det. Vad som skulle hända vet jag inte riktigt men jag är beredd på ungefär vad som helst som det är nu! Jag sover väldigt lätt och vaknar mycket snabbt om det är något som känns oroande.

I dag så har det varit mycket ABBA på radion. Dom kan verkligen konsten att skapa mycket uppmärksamhet. Inte så konstigt för dom är väl ett av världens mest berömda grupper under många år. Och inte har deras popularitet avtagit genom dom 40 år som dom inte har stått i rampljuset.

Men så i kväll skulle det hända. Radion var som vanligt på och så hände det. Det kom i direktsändning en ny låt av ABBA. Lyssnad andäktigt på detta och vilken helt underbar låt det var. En stund senare kom det en till och jag var helt lyrisk. Kan det bli så mycket bättre än så här och fler låtar väntar. Det ser jag fram emot.

Var så skönt med ett bra radioprogram att lyssna till för det skingrade mina tunga tankar ett tag.

Men jag tänker mest hela tiden på Zacko.

Vi tar en dag i taget och känner av hur han mår.

2 reaktioner till “En dag i taget”

 1. Man får nästan vara glad för var dag man har kvar med sin hund när den är gammal. Man blir så lyhörd och känner verkligen hur ens vän mår.
  Vi har faktiskt haft två dagar med mulet väder och någon regnskur på morgonen. I och för sig bra att vara inomhus när Turbo är i höglöp. Lättare att hålla uppsikt på henne då.
  Ja, Abba levererade två väldigt bra låtar efter 40 år, då är man verkligen musikaliska. De spelar Abba flera gånger om dagen här nere.

  Ha det så bra!!!!

  1. Du har så rätt när det gäller att leva med en gammal hund.
   Lite mulet väder hos er är väl nästan bara skönt?
   Så roligt att du gillade dom nya ABBA låtarna det gjorde jag också.
   ABBA är verkligen stora i Europa och i världen. Och deras musik är ju bara så bra.

Kommentarer inaktiverade.