Bara lugnt i dag

Infarten till Camping Wizmars trevliga ställplats.
Här hade vi hittat en ledig plats som vi parkerade på. Det var många husbilar här och inte så många lediga platser.

2021-04-08

Dagen började med sol, 16 plus och ingen vind. Det var en riktigt härlig morgon i dag. På eftermiddagen kom det lite moln och det blev vad man säger varierande molnighet med en hel del sol och temperaturen blev över 20 plus.

Under dagen så kom det hit några fler husbilar och i kväll var vi med oss 6 husbilar här. Var länge sedan vi var så här många. Börjar kanske portugiserna röra på sig lite mer nu när en hel del restriktioner har lättat här? Portugal har mycket långsamt börjat att öppna upp samhället. Hoppas verkligen att landet nu kan komma att hålla tillbaka smittspridningen vilket dom har gjort med stor framgång dom sista veckorna.

Mitt på dagen så gick jag en sväng till Aldi. Det blir nu att handla lite varje dag för att inte bära för tungt. Men så klart blir det bra motion just med att bära en del. Det där med motstånd som det sägs ska vara så bra.

Gräsmattan här utanför var väldigt lång och i dag så kom det ett par gubbar för att klippa den. Dom hade med sig uråldriga bensindrivna gräsklippare som dom körde runt med. Dom osade rätt så rejält men doften av nyklippt gräs tog över. Det luktar så gott. Gräsklipparna väsnades en hel del men dom som körde dom hade inga hörselskydd. Men så är det ofta här, inget skydd för dom som behöver det.

Nu är det ljust här rätt så länge på kvällen och det är så skönt. Blir allt senare som vi äter vår middag vilken vi alltid äter på kvällen.

Jag är faktiskt väldigt lättroad och det är en egenskap som jag är mycket glad för.

2 reaktioner till “Bara lugnt i dag”

  1. Doften av nyklippt gräs är och något jag också älskar, trots att jag är pollenallergiker och absolut gräspollen. Men det finns ju både tabletter och spray.
    Tråkväder här idag men snart blir det sol igen.

    Ha det så bra !!!!

    1. Jag tillhör den lyckliga del av befolkningen som inte lider av någon allergi och det är jag så glad och tacksam för.
      Så klart det blir sol och härligt väder igen.

Kommentarer inaktiverade.