Så skönt med lite medgång i dag

En bild ifrån centrum
Här fanns det verkligen en underbar strand. Lite för tidigt på året för att det skulle var folk här.

2021-04-07

Lätt mulet men mest sol så var vädret i dag. Det var 15 – 22 plusgrader beronde på om man var i skuggan eller i solen. Precis som vanligt alltså.

På förmiddgen så ringde jag efter en taxi till Hasse och det var så klart vår trevliga Taxi-Rita som jag ringde till. Tog inte så många minuter förrän hon var här. Nu skulle Hasse till hospitalet i Peniche för att ta bort stygnen efter operationen. Ingen tidsbeställning för det hade vi inte lyckats med. Där var det en lång kö så Rita lämpade av honom och så fick han klara sig själv. Det gick bra. Efter att att väntat en stund i kön så blev han inskriven och sedan så gick det rätt så fort. Han blev befriad från stygnen och det tyckte han kändes så bra. Sedan så kom han hem med en annan taxi. Ärret såg bra ut och var fint tejpat.

Hade lite konversation med SOS under dagen med det verkar som att dom blev nöjda med det jag kunde vidarebefordra till dom.

Jag mejlade sedan till företaget som skulle fixa till vårt kylskåp som inte fungerade. Till min stora glädje fick jag ett snabbt svar ifrån dom. Vi är välkomna dit den 14 april klockan 9.30 och den tiden bokade jag in med en gång. Jag hoppas verkligen att dom kan laga vårt kylskåp för jag saknar det så mycket. För att inte tala om frysen!!

Köpte fryst Kebab i dag och det åt vi en del av till middag i kväll. Smakade jättegott med kokt ris och en vitlöksdoftande stark sås till som jag gjorde själv.

Känns så bra i kväll med allt då vi kände att nu att vi hade lite medgång.

Men visst står man i vägen för sig själv ibland!! Utan att förstå att man gör det!

6 reaktioner till “Så skönt med lite medgång i dag”

 1. Men så roligt att ni äntligen fått lite medgång med allt. Hoppas Hasse nu kan få en fin rekreation och ni kan köra bort för att få ordning på kylskåpet.
  Håller tummarna.

  Ha det så gott !!

  1. Det känns bra nu när lite ramlar på plats så att säga.
   Tackar för supporten !!

 2. Gläds med er. Här i Skåne är det ff kallt o blåsigt, solen försöker titta fram lite då o då men det känns för kallt att röja i trädgården. Dessvärre har jag drabbats av ryggvärk o kan knappt gå på morgonen. Så helt klart har vi kommit hem lite för tidigt. April kan vara förrädiskt. I nästa vecka ska vi vaccinera oss, Kent ff lite osäker pga blodproppen förra året. Fortsätt o njut o lycka till med kylskåpet.

  1. Så tråkigt med ryggproblem men det blir kanske bättre när det blir varmare.
   April är verkligen en månad med växlande väder.
   Kolla noga det där med vaccineringen innan ni tar sprutan.
   Vi hoppas verkligen att vår kylskåp blir lagat i nästa vecka.

 3. Följer er varje dag till morgonkaffet hoppas nu att ni kommit in i ett gött flow. Kämpa på.

  1. Trevligt att du läser här. Vi får verkligen hoppas det. Tack för uppmuntran.

Kommentarer inaktiverade.