Så svårt att få kontakt

Här har vi parkerat på den trevliga ställplatsen.
Och det är här vi är. Året var 2015 om någon ha missat det.

2021-04-06

Lätt mulen morgon, 15 – 18 plus cirka. Morgonpromenaden var behaglig och vi gick den vanliga rundan. Hundarna låg som dom har gjort dom sista dagarna på trottoaren och vi gick runt dom med en sväng ute på gatan. Dom ligger så lugnt och sover och bryr sig inte ett dugg om varken bilar eller annat. Bilarna kör runt dom och tar det väldigt lugnt och fint och tar verkligen hänsyn till dessa gatuhundar. Känns bra tycker jag.

Solen överlistade molnen och resten av dagen blev varm och solig och med temperatur uppemot 25 plus i solen. Lite för varmt tyckte jag för att sitta ute. Hasse satt ute och läste men jag valde att sitta inne i korsdrag med Zacko och läsa. Kollade en del på nyheter på internet. Det mesta när det gäller svenska nyheter handlar bara om vaccin och smittspridningen. Mycket märkligt att dom länder som har haft mycket ”lock down” och nedstängningar nu har fått en hög smittspridning. Och i Sverige så ligger Uppsala i topp. Och där har ju dom haft väldigt mycket med studentfester efter vad jag har läst!!

Jag skickade några mejl till hospitalet i detta område. Har skickat några nu. I dag så försökte jag att få en tid till Hasse på hospitalet i Peniche för att ta bort stygnen efter operationen. Fick svar att mejlet hade blivit mottaget men sedan så hände det inget! Kan inte förstå att det ska vara så svårt att svara på dom mejl som jag har skickat. Vill ju bara få en tid på hospitalet i Peniche så Hasse kan ta bort stygnen efter operationen, det är hög tid nu.

Men jag vet ju inte hur vården fungerar i Portugal men att få kontakt med den är inte lätt som det verkar för tillfället.

I kväll blev det en enkel pyttipanna på gårdagens rester med stekt ägg och rödbetor. Smakade alldeles utmärkt gott.

2 reaktioner till “Så svårt att få kontakt”

  1. Pyttipanna lät gott. Rödbetor lär jag få titta i månen efter här men en pytt ska jag väl kunna åstadkomma.
    Att det ska vara så svårt att få kontakt med sjukhuset och få bort stygnen för Hasse? Håller tummarna att det ska lösa sig inom kort.

    Ha det så gott!!

    1. Det var gott. Rödbetor finns det nog att köpa och det är ju enkelt att lägga in själv om man vill.
      I dag så löste sig det med att ta bort stygnen.

Kommentarer inaktiverade.