Va, är februari slut???

En underbar morgonpromenad i Castell de Ferro för ett år sedan

2021-02-28

Soligt, molnfritt, ingen vind, 15 härliga plusgrader och vilken härlig morgon. Skulle gärna vilja gå till havet och stranden men Zacko vill bara gå på sin vanliga runda. Undrar om jag ska ta med lite hundgodis och försöka locka med så vi kommer på en lite längre promenad. Får se hur jag gör i morgon.

Senare på dagen så blev det en måttlig vind och över 20 plus och det var ett underbart ”sommarväder”.

Till min stora förvåning så är det redan sista dagen i februari månad. Visserligen är det årets kortaste månad men det var otroligt hur snabbt den försvann i år. Tiden går väldigt fort även om man inte gör något. Och tiden går fortare ju äldre man blir. Snart hinner inte en månad börja förrän den är slut. Jag vill hitta en broms. Någon som vet var den möjligen kan finnas??

Förresten så sov jag så bra i natt och det var skönt. Hoppas göra det i natt också. Så skönt att känna sig lite piggare på morgonen och under dagen. Men satt och slumrade en stund under dagen och lyssnade på skidsport. Så roligt att det blev en guldmedalj i dag till damerna, det var spännande. Vad duktiga dom är. Grattis.

I kväll åt vi köttfärslimpa i stekpanna med buljongkokt potatis runtomkring. Smakade som vanligt väldigt gott och vi åt rårörd lingonsylt till.

I morgon är det alltså den första dagen i mars månad. Nu ser jag fram emot en underbar vårmånad här i Portugal. Vi blir nog kvar här några veckor till verkar det som.

För 6 år sedan var vi i Huércal-Overa på en husbilsträff. Bilderna är ifrån en av mina underbara morgonpromenader där.

2 reaktioner till “Va, är februari slut???”

 1. Japp, där försvann februari och nu dröjer det ett tag till nästa gång som tur är. Vår nu ju.
  Ni gör nog rätt i att bli kvar där ni är för det kan vara vanskligt att få komma in på andra campingar.
  Hundar vill ha motorvägar och sällan köra in på sidovägar när det gäller promenader. Allrahelst när de blir lite till åren.
  Det vattnas i munnen när du skriver om er middag.

  Ha det så gott!!!

  1. Nu ska vi väl ha en härlig vår framför oss.
   Blev vanliga rundan.
   Det smakade jättegott.

Kommentarer inaktiverade.