Så trött i dag

Vid denna vackra strand tog vi en fikapaus för ett år sedan.
2015 så kom vi till en mycket trevlig bouleträff i Huércal-Overa. Där träffade vi många vi många andra husbilslister som ville vara med på denna träff.

2021-02-27

I dag så var det molnfritt och soligt i stort sett hela dagen. Det var bara en svag vind och 15 till 22 härliga plusgrader under dagen. Skönt att kunna sitta ute om man ville det eller att sitta inne med ”allt” öppet om man ville det. Blev faktiskt lite varmt i solen under dagen men det var ju egentligen bara så underbart. Finns ju skugga om man tycker det skulle behövas och det behövdes faktiskt ett tag i dag.

Jag hade sovit så dåligt i natt och var så trött hela dagen i dag. Hade i natt drabbats av en mycket överaktiv urinblåsa som tvingade upp mig så månger i natt. Bara så jobbigt. Nu behöver jag en grapefrukt för det hjälper alltid mot detta problem. Tror Hasse köper en sådan till mig i morgon.

Sent på eftermiddagen, när solen sänker sig ner bakom husen så blir det snabbt svalare. Då är det skönt att sätta sig inne med lite värme på. Men det blir ju fort varmt när man börjar fixa till middagen. Tre lågor värmer bra. Ikväll så kokte jag potatis och gjorde en supergod kantarellsås (blir väl alltid gott) och stekte några skivor fläskfilé till. Smakade super gott och vi blev lagom mätta.

Jag lyssnade och tittade på mello i kväll.

Clara Klingenströms låt gillade jag jättemycket och var glad för att den gick till andra chansen. En mycket personlig låt med en bra text och melodi. Dom två som gick direkt till final var ju helt klart bäst tyckte jag. Men dom var ju givna efter vad jag hade förstått.

Det har varit en bra lördag med fint väder här. Dessutom så tog Sverige två medaljer i dag i skidåkning. Grattis till det.

Nu tänker jag gå och lägga mig och jag hoppas att jag kommer att sova jättegott i natt. Det är så jobbigt att vara trött tycker jag.

2 reaktioner till “Så trött i dag”

 1. Hade en sådan natt förra veckan och vaknade stup i kvarten. Man blir helt slut av det.
  Älskar kantareller mums.
  Härligt väder ni haft, vi hade det igår men idag inte lika mysigt.

  Ny månad och nu är det ju första vårmånaden.

  1. Visst är det tröttsamt.
   Ja vi hade underbart väder i dag.
   Va, är det ny månad i morgon!!! Redan!!

Kommentarer inaktiverade.