Händelselöst

Morgonbild ifrån Torremolinos för ett år sedan.

2021-02-26

Morgonen var mulen och det var resten av dagen också. Ingen sol i dag och ingen blåst heller. Gick bra att vara ute och promenera så det gjorde jag i dag några extra gånger. Inte så långt men ändå.

För övrigt var det som vanligt en lugn dag som det brukar vara.

Läst klart ”Mörka vatten” av Clive Cussler som är en av mina favoritförfattare.

Otroligt högt tempo från börja till slut. En hel del våld, stormiga blodiga sammandrabbningar där det skjuts mycket. Och en även en del andra hemskheter.

Baksidestext:

Juan Cabrillo och hans besättning ombord på det hemliga spionfartyget Oregon arbetar främst med att åta sig farliga men lönsamma uppdrag från västerländska organisationer, regeringar och företag.
Nu kommer deras klient från öst och de ber Oregon om en mycket speciell sorts hjälp.
De som frågar är företrädare för ett konsortium av japanska skepparmagnater vars rikedomar nu hotas av brutala pirater som opererar i haven runt Asien. Vanligtvis brukar piratanfall drabba mindre skepp eller utländska yachter men nu är det gigantiska fartyg som försvinner.
Cabrillo misstänker att ett antal olika piratförband har gått samman för att med sin styrka kunna ta sig an större fartyg. När Oregon konfronterar fienden inser de dock att bakom piratflaggorna döljer det sig en internationell konspiration som drar med sig en våg av död, våld och slaveri i sin framfart.
Juan Cabrillo och hans män står nu inför ett uppdrag som de börjar ångra att de åtog sig …

Ikväll blev det råstekt potatis med lök och kebab. Smakade gott med ett stekt ägg till och ketschup. Enkelt och snabbt att laga till, kände inte för att stå vid spisen någon längre tid.

Bild ifrån Almerimar för 6 år sedan En underbar plats att vara på.

Avslutar i kväll med denna bild som fick mig att skratta.

2 reaktioner till “Händelselöst”

  1. Kanske passar bra med en råstekt deckare när livet i övrigt är mer laid down 🙂
    Jag är ju ingen deckarfantast men fnular på en hårdkokt bok och bilden från Torremolinos gav lite inspiration. Ja, jag är ju en som skriver och har x antal böcker på gång. Om de blir utgivna bryr jag mig inte om för jag älskar att skriva.

    Ha det så gott !!!

    1. Vad roligt att bilden gav dig inspiration till att skriva. Då skriver du nästan jämt förstår jag. Det är roligt att skriva tycker jag också.

Kommentarer inaktiverade.