Måttlig vind i dag

Från en morgonpromenad i Torremolinos. För ett år sedan.

Här i Almerimar så är det en otroligt fin promenadväg längs med stranden. Bara så skönt att promenera där. 2015 för 6 år sedan var vi där.

2021-02-25

Varierande molnighet, 13 – 20 plus och en svag till måttlig vind. Så var vädret i morse och även hela dagen. Inget att klaga på tycker jag utan det är ju absolut helt ok så här i slutet av februari.

Denna skylt stämmer bra. Man blir verkligen ägd av sin pudel. I vår husbil är det helt klart vem som håller i taktpinnen och det är Zacko. Han vet precis hur han ska göra för att få sin matte och husse att göra precis som han vill när han vill. Han har ”uppfostrat” oss väl genom alla år som han har bott hos oss. Pudlar är specialister på att manipulera sina ”föräldrar” att göra det som dom vill har jag läst någonstans. Och när Zacko vill något så gör vi det som han vill att vi ska göra. Han är ju nu en gammal vovve på 14 år så vi tycker att han numera ska få göra lite som han vill och trivs med.

I dag så har vi verkligen levt upp till detta. Men vi har tränat länge men anser inte att vi är fulltränade än. Så vi fortsätter träna på detta.

I kväll så åt vi från frysen vårrullar som jag stekte och så kokte jag ris till. Smakade jätte gott med skvättar av kinesisk soya på vårrullarna och riset.

2 reaktioner till “Måttlig vind i dag”

  1. Tror nog att det är en allmän hundkod att lära sina människor att göra precis som man vill. Vår Kuma har sina rutiner och fan den som bryter dem. En gammal hund sitter brukar man säga.

    Vårrullar har vi också hemma idag färska och de är så goda. Soya är ett måste till dem anser jag och tomater och gurka.

    Ha det så gott !!!

    1. Tror nog som du tror också angående hundar som lever med människor som älskar dom.
      Mm färska vårrullar, så gott. Tomat och gurka är alltid gott.

Kommentarer inaktiverade.