Måndag

Tycker det här är en underbar bild från en del av stranden i Rincon de la Victoria. Året är även idag 2015.

2021-02-15

Lite småblåsigt i dag men det var varma vindar. Uppe på himmlen så fanns det lite höga skyar och dom skymde inte solen. Den lyste så grannt över oss idag och värmde underbart. Temperaturen var mellan 14 till 24 plus ungefär.

Det blev den vanliga morgonpromenaden och den uppskattar både Zacko och jag. Kanske lite tråkigt att gå samma runda varje dag men jag känner att min gamla vovve tycker det är väldigt bra. Jag tror han känner sig trygg med att vi följer våra vanliga rutiner. Han är ju faktiskt 14 år gammal och jag tycker att han nu får bestämma hur han vill ha det. Inom rimliga gränser så klart.

Så var det måndag idag igen. Jag tycker det är måndag stup i kvarten. Eller egentligen är det så här att jag inte har någon koll på vilken dag som det är. Det är inte så där intressant för alla dagar här är ungefär likadana oavsett vad dom heter.

I dag så var det lugnt och inga överraskningar och det uppskattade jag. Gillar bäst när allt är som vanligt.

I kväll så stekte jag pannkakor till middag och det var vi så sugna på. Och vad det smakade gott. Hade köpt jordgubbssylt på Lidl och den var jättegod.

Nu har det varit varmt och soligt ett tag men nu så väntar vi på att det ska bli lite mer moln igen. Så säger väderprognosen men vi får väl se vad det blir i verkligheten.

Men så klart vill vi ha flera soliga dagar.

4 reaktioner till “Måndag”

 1. Vi har lärt oss att hundar gillar motorvägar = samma rutiner varje dag. Mat vid den och den tiden ut den och den tiden.Ju äldre de blir ju mer tycker de om sina runtiner.
  Vi tar mycket hänsyn till Kuma nu då han inte gillar för mycket ändringar på dagsrutinerna.
  Nu hoppas vi på att värmen ska komma och idag har det varit lovande.

  Ha det så gott!!!

  1. Det är rätt så skönt ibland med lite rutiner.
   Våra gamla hundar verkar mest att uppskatta att sova en del.
   Hoppas att ni nu får mer sol och värme.

Kommentarer inaktiverade.