En trevlig alla hjärtans dag

Det var en liten marknad här i dag för 6 år sedan. Här såldes det bara lite ifrån dom närbelägna affärerna. Fanns även då en större marknad i stan. Tror inte att dom är aktiva idag. Är ju lite andra tider nu som heter Corona.

2021-02-14

Strålande väder i dag igen. På morgonen var det 13 – 20 plusgradet och det blev en skön promenad tyckte jag och Zacko. Han är lite trög i början men efter en stund så blir hans steg lättare. Det blir mina också. Vi är båda lite stela på morgonen både här och där. Men vi är ju rätt så gamla nu.

Underbart att kunna sitta ute i solen eller om man vill det sitta inne med allt öppet i husbilen. Blev faktiskt lite varmt att sitta ute i solen idag och det kändes skönt med den svaga svalkande vinden. Vilken härlig sommardag så här i februari.

Allt kan ju inte bara vara bra alltid. Därför var det stopp i toaletten idag. Ja, det började i gårkväll men då orkade jag inte ta tag i det. Men det var jag tvungen till i dag och det är tydligen ett jobb som jag ska göra. Undrar varför, men det har bara blivit så.

Jag höll på med detta djävla skitjobb i drygt en timme och det var väldigt äckligt tyckte jag. Detaljerna går jag inte in på. Men när jag var klar så funkade toan igen. Tvättade mina händer och armar upp till armbågarna och då kändes jag bakteriebefriad. Blev i alla fall nöjd med att jag lyckades få toan att fungera igen. Vi är ju väldigt beroende av den.

I dag så fick Sverige en silvermedalj i skidskytte för män men det gick inte alls bra för damerna. Så är det ibland.

Men däremot så blev det en guldmedalj samt världsrekord för skridskoåkaren Nils van de Poel på distansen 10.000 meter. Han kallas numera för ”Turbon från Trollhättan”. Lyssnade på några intervjuer med honom och vilken trevlig och duktig kille det verkar att vara.

I kväll blev det pyttipanna på en del rester och jag stekte ägg till. Skivade rödbetor, ketschup och HP sås(till mig) smakade jättegott till. Helst så tycker jag allt ska ätas upp. Gillar inte att kasta mat.

Hoppas att alla har haft en trevlig ”Alla hjärtans dag” för det har jag haft.

4 reaktioner till “En trevlig alla hjärtans dag”

  1. Vilket skitjobb du fick göra idag/igår för mig. Vet inte om jag klarat det för jag är lite känslig för lukter. JR har vädigt dåligt luktsinne så han brukar sköta skitjobben.
    Ni hade betydligt bättre väder än vi idag för här var det grått som rådde hela dagen. Turbo var inte glad.

    Ha det så gott !!!

    1. Men så är det ibland. Mitt luktsinne är bra men jag klarar av detta och även mer. Någon måste göra det!!
      Vi har haft sommarväder i dag .

    1. Jo det är en kassettvariant. Men det är en vacuum toalett. Slangen som går från toan till tanken är väldigt smal och därför kan det bli stopp ibland om man inte har fått upp tillräckligt med vacuum.

Kommentarer inaktiverade.