Trevlig lördag

Strandbild ifrån en morgonpromenad i Rincon de la Victoria

2021-02-13

Solen gladde oss i dag igen. Visserligen bara 12 plus på morgonen men det blev snabbt varmare. Blev en väldigt skön morgonrunda och det blev rätt så varmt och det njöt jag av.

Tänkte sitta ute en stund när vi kom hem men Zacko vill bara gräva runt i gruset och det gillar jag inte. Men bänken var lite fuktig så vi gick in i stället. Blev öppen dörr och fönster hela dagen och det njöt vi av.

I dag så gick Hasse till receptionen för att betala för vår vistelse här. Nu har vi betalt fram till 22 februari men jag tror att vi kommer att stanna kvar ett tag till.

Europas ledare verkar att tävla om vem som kan ha många restriktionerna kvar längst. Tycker det verkar som en parodi på verkligheten. Tror inte dom egentligen vet vad dom sysslar med. Men vi blir kvar här tills vi känner att det är ok att köra genom Europa för att komma till Sverige.

På eftermiddagen så var det dags för Hasse att bli friserad. Gick bort till friserhörnan där Zacko blev klippt i går.

Att klippa Hasse tog inte så lång stund och han kunde också sitta stilla dom minuter som det tog.

Läste på FB att i Spanien så var caterpillerlarverna på gång. Dom är vidriga och dödliga för våra hundar. Om en tass slår till på en sådan så får dom ett dödligt gift på tassen. Hunden slickar då på tassen och får in detta hemska gift i kroppen och dör rätt så snabbt. Så se upp när ni promenerar där det finns pinjeträd för det är där dom finns. Eller se ner. Som tur är så finns det inga pinjeträd där Zacko och jag promenerar men det finns på andra ställen här.

Tyvärr är dom inte så här söta men tillräckligt tilldragande för att hundarna kan vilja slå på dom med en tass. Och då är det kört.

I kväll åt vi stekt kotlett med kantarellsås och kokt potatis och det smakade jättegott.

Lyssnade sedan på mello och jag tyckte det var rätt så bra men dom flesta låtarna var rätt så likartade. Vad jag gillade mest var att Eva & Ewa gick vidare till andra chansen.

”Dotter” var rätt så bra men varför ska hennes ben se ut som kassler? Är jag lite taskig nu? Men Anton är ju så otroligt fin och vilket glitter i ögonen. Kallas de gummsjuka??

Men det var roligt att Eva och Ewa gick vidare till andra chansen. Jag gillade deras pigga och glädjespridande låt.

Nu lyssnar jag på 50-talsrock och lite till med Sten Berglind. Det är så bra.

2 reaktioner till “Trevlig lördag”

  1. Så skönt för er att slippa dessa hemska larver.
    Loreen är en så bra artist och hennes vinnarlåt ”Euphoria” spelas ofta i Europa.

  2. Ja, dessa larver är ett otyg för våra fina hundar. Än så länge har de inte dykt upp här men så har vi ju inte något pinjeträd på nära håll. Nere vid vinfälten finns de inte heller så det känns skönt.
    Mello jag undrar när det ska komma en låt som är riktigt bra. Loreen var är du eller hennes like?

    Ha en härlig alla hjärtans dag.

Kommentarer inaktiverade.