Äntligen en solig dag.

Utanför ställplatsen i Rincon de la Victoria fanns det fina, trevliga promenadvägar att gå på när man skulle rasta hundarna. Det fanns det många av här. Bilden är från 2015.

2021-02-12

Så kom då den soliga dag som vi har väntat på. Underbart blå himmel och endast en svag vind, 15 – 20 plus på morgonen. Dörren öppen hela dagen.

Nere vid kyrkan såg det ut så här. Undrar varför någon har ställt ut en strykbräda med ett plagg på samt en del kläder i en hög på bänken. Inte en människa syntes till! Vi fortsatte sedan på vår runda och där mötte vi några människor. Några med munskydd och andra utan.

Lyssnade på VM i skidskytte och idag var det sprint för män. Det var spännande och slutade med att Sverige tog sin första guldmedalj i VM på 63 år. Grattis, så bra gjort.

Solen fortsatte lysa under dagen och det var över 20 plus och ännu varmare i solen. Jag bestämde mig för att klippa Zacko i dag när det gick vara ute och göra det. Tog hans väska och gick bort till ett av borden som finns här. Zacko kom efter. Bredde ut ett trasig lakan över bordet där det var meningen att allt pudelhår skulle hamna. (Slängde det sedan). Lyfte upp Zacko och satte igång att jobba. Han är så duktig och står så fint och stilla under behandlingen.

Efter en och en halv timme så var jag nästan nöjd. Långt ifrån perfekt men bättre än innan. Blir inte så bra att klippa i päls som är lite smutsig men här finns ingen möjlighet att duscha honom. Jag klarar inte av att göra det i husbilens dusch. Djuraffären där jag brukar lämna in honom här i Peniche har stängt på grund av Coronan.

Ont i ryggen kom sedan och det var väntat men efter en Alvedon så blev det rätt fort bättre.

Det var skönt att sedan gå in och sätta sig och vila. Dags att stänga dörren efter en härlig dag.

Det gäller då att göra varje dag så bra som möjlig.

2 reaktioner till “Äntligen en solig dag.”

  1. Visst var det. Hade ont i ryggen sedan ett bra tag.
    Men visst kan det vara jobbigt ibland med hundvård.
    Solen gör verkligen att man blir piggare.

  2. Bra dagsverke där måste jag säga. Vi behöver ju inte klippa våra hundar men borsta desto mer. Vet inte vilket som kan vara värst. Men visst blir man nöjd efteråt.
    Sol gör att man liksom lever upp. Vi hade det på förmiddagen idag.
    Regnat inatt så det var vått i gräset.

    Ha det så gott !!!

Kommentarer inaktiverade.