Mulet

2020-01-09

Hög luftfuktighet och 15 plus var det på morgonen och ingen vind. Möjligen lite risk för regn för himlen var mulen. Tog regnplagg på oss. Kom ingen väta från himlen och det var ju skönt.

Mulet ända fram till eftermiddagen och det kom en kort regnskur. Blev ingen extra promenad utan bara det nödvändiga. Men lite senare så luckrades molnen upp och solen tittatade fram en stund och vi passade på att tittaut en stund.

”Kedjan” av Adrian McKinty var en väldigt spännande mardrömsberättselse med ett sanslöst driv. Barn blir kidnappade, mamman rings upp och får noggranna instruktioner under mycket hot. Det ska betalas in en stor summa pengar snarast. Sedan så ska mamman kidnappa ett nytt barn för att hennes eget barn ska släppas. Annars så dödas hennes barn. På så sätt fortsätter kedjan. Väldigt blodigt slut.

Vi har börjat planera lite smått vart vi ska köra när vi nu kommer att göra det. Helt klart så blir det söderut till att börja med. Kanske blir det ett besök på Ikea i Loures som ligger 6,4 mil härifrån. Behöver faktiskt fylla på med en del kaviar för den jag hade med från Sverige är nästintill slut nu. Även lite andra matvaror skulle vi vilja fylla på. Och så ska Hasse käka många korv med bröd vilket han är mycket förtjust i.

Fortsätter troligen förbi Lissabon mot Setubal och ut mot kusten till en ställplats som vi inte har varit på tidigare. Det blir vad det blir som vanligt.

Zacko hade bäddat så skönt till sig i soffan med min läskudde (den rosa grejen) och andra kuddar. Ville så gärna fota honom där han sov men när han hörde kameran så reste han på huvud för att kolla vad som var på gång. Han gillar inte alls att bli fotograferad längre. Men han ser ut att ha det mysigt!

I morgon så ska det enligt prognosen bli en härligt solig dag igen.

3 reaktioner till “Mulet”

  1. Jag brukar också sitta i soffan när vi är ute med husbilen. Men Zacko verkar ju ha ordnat det för sig.
    Det regnade inatt här men idag har solen visat sig och det har varit riktigt skönt ute.
    Ha det så gott 🙂

    1. Ibland vill han ligga bakom ryggen på mig och då känns det lite trångt. Men vad gör det.
      Trevligt att solen har visat sig.

Kommentarer inaktiverade.