En del avklarat

2019-04-29

Fortfarande molnfritt, svaga vindar och ett underbart aprilväder och på morgonen var det 10 plusgrader. Jag valde den vanliga rundan och Zacko tyckte också det var bra. Började med att gå genom parken och där finns det mycket att nosa på.

Väverskan är en symbol för Mark och hela Sjuhäradsbygden.

Lite att läsa om det.

Plockade sen ihop och körde till Rydal för ett kort stopp. Fortsatte sedan till Borås och tankade på CK. Rullade en bit till och parkerade på ICA Maxis stora parkeringsplats. Nu var det dags för kaffe och smörgås.

Hasse fick sitt väntade telefonsamtal från sin ortopedläkare och allt såg bra ut. Eller som läkaren sa att nu är vården avslutad. Bara så härligt. Sedan tog han sig till tandläkaren och där bli man ju aldrig färdigvårdad. Återbesök om ett halvår. Lönar sig i längden att ha koll på sin tandstatus.

Zacko och jag gick till Arken Zoo vilket är en av hans favoritbutiker. Där nosade han runt och var i stort sett helt i sin egen värld full av dofter som inte jag känner. Tänkte köpa en ny leksak till honom och visade honom några. Helt ointresserad så det blev ingen.

Hasse kom sen tillbaka och vi körde bort och parkerade utanför Ryahallen. Känner mig som hemma i dessa trakter eftersom vi bodde på Alideberg i 4 år. En del har förändrats men det mesta är sig likt.

I morgon är det dags för att besikta husbilen. Hoppas det går bra.

4 reaktioner till “En del avklarat”

  1. Tillykke med at Hasse nu er færdig behandlet
    Og lyder jo også som om at han er helt frisk , det glæder os virkelig
    Ha en skøn sommer alle 3
    Kram

Kommentarer inaktiverade.