Nyfriserad Zacko

2019-04-24

Blåste hela natten och det fortsatte det med hela dagen. Varierande molnighet med en del sol och 15 till 20 underbart varma plusgrader. Zacko och jag tog en lite kortare promenad på morgonen i dag för vi skulle ju promenera en del till i dag till Annikas hundsalong. När När jag skulle ta en bild på lilla söta lurviga nosen så gick Zacko och gömde sig. Fick en bild efter lite lirkande.

Han gömde sig även i förarhytten vid förar/passagerarstolarna där han var helt osynlig.

Sedan så gick vi till hundtrimmet. Skulle vara där 11.15 och var där i god tid. Gick lite fortare än vad jag trodde att gå dit. Strövade runt lite på gräsmattorna i närområdet och det hade inte Zacko något emot. Prick 11.15 gick jag in till Annikas hundsalong. Hunden som skulle bli hämtad 11.15 blev inte hämtad. Jag satte mig ner i en stol och Zacko yrade runt en en stund. Halv elva så kom hundens ägare och hämtade den. En kvart försenad och inte en ursäkt ensingång. Visst är det dålig stil? Hon hade blivit upplyst om att hon skulle hämta sin hund senast 11.15.Men jag satte mig ner och pratade en stund. Efter en kvart så kom hundägaren dit och hämtade sin fina hund och gjorde sig ingen brådska.

Nu så var det dags för mig att lämna Zacko och jag gick tillbaka hem. Hu så hemskt att få promenera hem utan min lilla Zacko. När jag kom tillbaka så hade Hasse backat husbilen och höll på att fylla vatten. Innan dess så hade han tömt latrinen för första gången på mer än två år. Och det var han så glad för. Tänk att han kunde vara så glad för att kunna tömma latrinen. Men det var verkligen så himla bra och nu så börjar han att bli bra i höften efter operationen.

Och idag så har han promenerat väldigt mycket utan sin krycka. Det har gått mycket bra. Lite lätt hälta som faktiskt minskade under dagen. Vi är så glada för Hasses framsteg.

Men så var det dags att gå och hämta Zacko. Han blev som väntat överlycklig att jag hittade honom igen. Efter vi hade swichat över betalningen så promenerade vi hem igen.

När jag skulle fota några bilder hur fin han hade blivit så ville han inte vara med på bild.

Så här blev det.

Sedan så tog vi oss alla tre en liten tupplur och det var så skönt.

Eftermiddagen gick fort och det blev lite svalare när solen försvann. Blåste sedan lite mindre.

I morgon har vi lite att göra innan vi ska köra norrut.