På väg igen

2019-04-25

Halvmulet, 15 plus och lite småblåsigt. Gick en tur på stan i dag.

Men jag började med att gå i parken på andra sidan gatan och vad det har blivit grönt på bara ett par dagar. Zacko gillar att gå här, finns mycket som luktar gott för en hund.

Nu har man börjat att plantera ut blommor runtomkring i krukor och annat.

Här blommar det så vackert. Det är någon typ av Spirea.

Förmiddagen gick fort och vi hade lite att pyssla med. Fikade och halv ett så körde vi iväg till Skene och parkerade. Hasse gick bort till lasarettet för att lämna blodprov. Jag tog ut Zacko på en liten promenad. Vi hann hem precis innan Hasse kom tillbaka. Det gick fort.

Körde sedan till Lidl för lite komplettering, behövs för det mesta. Där tog det däremot en bra stund. Först kö i kassan och sedan så gjorde killen i kassan något fel när jag skulle betala. Han fick kalla på experthjälp och så tog det en stund. Bara att vänta.

Hämtade sedan posten i Rydal, fanns faktiskt två kuvert, ett till oss var och det var inget viktigt.

Fortsatte till Borås där vi körde och parkerade vid ICA Maxi. Nu var det inte dit jag gick utan till Systembolaget. Köpte några öl till Hasse och vin till mig.

Sedan så körde vi genom Borås och där var det långsamtgående trafik som vanligt. Många stopp vid rödljus. Känns ibland som vi har kommit hit för att titta på kulörta ljus.

Vi fortsatte sedan mot Vårgårda. På vägen dit blev det ett stopp på en rastplats för vi var lite hungriga.

När vi lite senare kom dit så svängde vi av till E 20 norrut. Här var det inte mycket trafik.

När vi kom till Skara så körde vi av och bort till en stor parkeringsplats där vi har övernattat några gånger utan problem. Står en kylbil i närheten och det ljudet får vi troligen njuta av under natten.

Vädret har varit lite molnig under dagen men det har varit lite sol också. Det har varit varmt, upp till 23 plus, och det är varmt här på kvällen. Behövs ingen värme på under natten.

I morgon kör vi ytterligare några mil norrut.