Ute på landet

2019-04-17

En underbart solig morgon med lite höga moln, 5 plus och svag något kylig vind.

Promenadvägar finns det inte vad jag kund hitta så det blev en promenad på grusvägen mellan fälten.

Utsikten är det inte något fel på tycker jag.

I lä var det det riktigt varmt att sitta. Vi tyckte det kändes så skönt att vara ute i solen så vi stannade kvar. Tog ut stolarna och satt och njöt i värmen. Gäller att passa på.

Sista tiden har Zacko varit väldigt pigg tycker jag och det känns bra. När vi går ut på morgonen så rusar han iväg och ska hinna nosa överallt helst på en gång. Det är nästan så jag knappast hinner med i hans tempo. På dom andra promenaderna tar han det lite lugnare och det ska nosas länge och väl. Det är precis som han ”bläddrar” snabbt i sin ”morgontidning” för att senare på dagen ”läsa” den noggrannare.

I går var det tre månader sedan Hasse blev omopererad i höften. Det går väldigt framåt nu. För ett tag sedan började han gå med bara en krycka och nu går han kortare sträckor utan någon krycka. Haltar lite men det försvinner nog så småningom. Efter att i tre månader ätit antibiotika så slutade han med det i går på läkarens ordination. Ska ta nya blodprover i slutet på månaden för att kolla att det inte har blivit någon försämring. Han hade ju med sig elaka bakterier från Spanien som nu förhoppningsvis har blivit utslagna.

I morgon har vi tänkt att flytta på oss några mil.