Liten bit på väg

2019-04-18

Börjar med en läst bok idag och den heter ”Mörkret” och är skriven av en isländsk författare som heter Rangar Jonasson. Det är en lite annorlunda kriminalroman som utspelare sig på Island, en kall plats. En något märklig historia med ett hemsk slut. Bra och spännande. Del ett i Hulda triologin och jag är mycket nyfiken på nästa bok. Hulda är en kriminalkommisarie som jobbar sina sista dagar innan hon ska gå i pension, vilket hon inte gillar.

Tillbaka till idag så verkar vädret vara stabilt med sol och molnfritt varje dag. Svag lite kall vind. Kallt på natten bara någon enstaka plusgrad och många plus på dagen, uppemot 19 härligt varma grader. Och ännu varmare i solen. Detta underbara väder ska fortsätta hela påsken! Det blir lite varmare för varje dag.

Vid tolv, ungefär som vanligt, var vi färdiga för att lämna Bogla. Körde ut till den större vägen och valde att köra mot Jönköping. Väldigt mycket trafik i dag men det var ju väntat. Var något lite som vi behövde handla och körde till en Lidl som vi fick syn på. Där var det en ömkligt liten parkeringsplats och det fanns absolut ingen plats för oss så vi körde därifrån utan att fått handla något. Så blir det ibland. Vi fortsatte sedan söderut på E 4 mot Helsingborg. Vi kom fram till dagens mål som var ställplatsen vid Hyltena och körde dit. Fanns bara en husvagn här. Vi valde plats nummer 4 idag. Plant och bra och här har vi bra internet från ”Security-park-Sweden”.

Jag gick till macken och betalade för 3 dygn för nu tänker vi stå här tills på på söndag. Tror vi.

Vädret var ju helt underbart här och Zacko och jag gick många promenader på eftermiddagen. Det var så härligt att promenera ute i det soliga vädret i dom fina omgivningarna här.

Vad vi gillar här är att det hörs en del till mycket ljud ifrån tradarna som har parkerat här på ”Safty park”. Jag gillar att ha lite (mycket) ljud omkring mig för det kan lätta obehaget ifrån min ibland väldigt jobbiga tinnitus.

På kvällen så kom det många husbilar hit och det blev faktiskt fullt här. Och det var många tradare på platsen och även någon frysbil som kör med sitt frysaggregat hela tiden. Inte något som vi blev störda av.

Nu blir vi kvar här troligen i några dagar.