Sol men kallt

2019-04-12

Var under nollan i natt och när det är så pass kallt är det skönt att har el. Det hade gått åt mycket gasol annars för att ha det varmt och gott i husbilen. Och det vill vi ju ha.

Molnfri himmel, svag iskall vind och bara 2 plus var det i morse. Promenerade bort till den större vägen och där kan man titta ut över hagarna där det går många hästar. Finns en travbana där.

Några hästar i en hage.

Är ute på träning tror jag.

Bra promenadväg här. Gång/cykelväg med gräs på båda sidor. Zacko gillade att gå här. Förmodligen många som rastar sina hundar här.

Gick bort till Citygross och där vände jag och gick tillbaka. Lagom långt.

Mycket skräp i dikena. Detta är miljöförstöring. Är väl en del jobb för kommunen att ta tag i. Men så onödigt att behöva lägga skattepengar på detta!

Eftersom vi inte kunde bestämma oss vart vi skulle köra så blev vi kvar. Solen fortsatte skina men tyvärr så var det för kallt för att sitta ute. Blev inte mer än 6 -8 plus under dagen. Tillbringade lite tid med med att kolla på andra platser att köra till. Många öppnar inte förrän 1/5 och att fricampa är inget alternativ när det är så kallt. Hittade ett par platser och en av dom tänker vi köra till i morgon.

Funderade på att ta ut mattorna och tvätta golv men det stannade vid fundering. Valde att i stället promenera med Zacko ute i solen och sedan ägna mig åt lite pälsvård i stället. Men jag dammsög mattorna och var nöjd med det.

I kväll så åt vi räkmacka med ishavssallad, ägg och lite annat. Det smakade väldigt bra.