Blev inte som vi tänkt oss

För ett år sedan var vi i trevliga Palamos och hit vill vi gärna komma tillbaka.

2019-04-13

Så var det lördag igen och vi lyssnade på ”Ring så spelar vi”. Vad tiden rusar iväg, det går alldeles för fort tycker jag.

Morgonen var kylig och solig, 2 plus och en svag vind. När vi, Zacko och jag, kom fram till ”stora” vägen så valde vi att gå på andra hållet.

Efter en stund kom vi fram till ett skogsområde och där var det trevligt att gå och lyssna på kvittrande fåglar. Kom sen fram till ett villaområde och där vände vi och gick tillbaka hem.

Fint på taket hos plåtslagaren som finns här mitt emot Forsbergs.

Mitt på dagen så började det att komma hit en del moln och dom täckte solen mest hela tiden. Temperaturen sjönk ifrån 10 till 5 plusgrader och det började blåsa lite mer.

Vi hade ju tänkt att lämna denna plats i dag. Så blev det inte. Efter en stund diskuterande fram och tillbaka, hit och dit så kom vi så småningom fram till att det fick bli en natt till här. Eftersom det fortfarande är för kallt för att sitta ute så kvittar det egentligen hur det ser ut här utanför. Vi har det mysigt inne och vi trivs nästan på alla platser som vi stannar på. Gör vi inte det så stannar vi så klart inte.

När vi hade bestämt oss så tog Hasse fram sin cykel och ”trampade” iväg bort till City Gross för att ta ut lite pengar. Hade slut på hundralappar att lägga i ”burken” för att betala för en natt till.

Kom hit några husbilar under eftermiddagen för att fylla/tömma. Ligger ju inte så långt ifrån motorvägen så det är rätt så lättillgängligt. En av dom stannade kvar. Senare på kvällen så kom det en till och parkerade här.

Vad vi gör och kör i morgon är en öppen fråga. Blir ju i alla fall inte som vi tänkt oss på kvällen. Men det är ju så att vi kan ju ändra oss precis hur ofta vi vill.

4 reaktioner till “Blev inte som vi tänkt oss”

  1. Precis så är det. Planer är ju dessutom till för att ändras.
   Ha det så trevligt

 1. Men, vi är ju i Palamos nu! Vilket sammanträffande 🙂 Här är otroligt fint. Lägger ut en del bilder imorgon från området, kanske du får lite extra längtan då. Undvik vår blogg imorgon i så fall! Ha en fin söndagskväll.

  1. En mycket trevlig del av Spanien tycker vi. Ska bli roligt att titta på dina bilderna därifrån och längta lite.
   Ha det så bra

Kommentarer inaktiverade.