Våren försvann!

För ett år sedan lämnade vi Calpe och körde till Peniscola och parkerade på camping Wismars ställplats. Vi var på väg hemåt.

2019-04-10

Vaknade vid halvsju i morse och kände att något var helt fel. Det mullrade oroväckande i magen och jag snabbade mig upp till toaletten. Tur att den ligger nära. Visst var något fel men jag ska bespara er detaljerna men det var otrevligt. Mådde verkligen inte bra. Tog fram två Loperamid som jag snabbt svalde med lite vatten. Efter en timme så började det kännas lite bättre.

När jag drog upp gardinen och tittade ut så såg jag att det låg snö på marken. Mycket lite men ändå. Hörde på trafiken på radion att det hade varit och var stora problem på grund av halka. Det var bilar som hade halkat hit och dit och ner i diket.

Vid åtta så kände jag mig så pass bra att jag kunde gå ut en sväng med Zacko. Här var inte halt men vått och det kom några ensamma snöflingor nersinglande. Ville inte gå så långt för det var verkligen kallt, noll och kändes som – 5, och blåsigt och jag ville ha rätt så när hem. Blev en runda i parken, faktiskt flera och Zacko gillar att gå där och nosa.

Eftersom jag mådde lite dåligt så bestämde vi oss för att stanna en natt till. Lite jobbigt att åka när magen är lite i olag.

Hasses varma tröja hade krympt i tvätten och blivit bedrövligt kort i ärmarna och på längden. Han gav sig iväg till stan för att köpa sig en ny varm tröja. Han kom hem med en som han gillade och trivdes med. Jag tyckte den var fin och den passade honom bra.

Dagen var fortsättningsvis både kall och blåsig. Var inte så vidare skönt att gå ut med Zacko i dag men det är rätt så trevligt att gå i närområdet och ”på stan”.

I morgon kör vi i alla fall och vi har tagit ut riktningen utan hjälp av karta och penna.