Körde en bit i dag

2019-04-07

Lätt mulen vindstilla morgon och det var 5 plus. Under natten var det bar någon enstaka plusgrad.

Travade runt på någon gångväg och några gator på morgonen. Mycket lugnt här. Finns en del äldre hus och detta gillade jag.

Kom så småningom fram till Tempo och Q Star och där valde jag att gå på rätt håll mot ställplatsen. För några år sedan gick jag på fel håll och det tog tid innan jag upptäckte det.

Vid tolvtiden, efter vi hade fikat, så lämnade vi Timmernabben. Vi körde mot Mönsterås och när vi kom dit så hamnade vi lite fel men kom sedan rätt. Då hade vi kommit ner till småbåtshamnen. Där fanns det en husbil parkerad. Här är det rätt så stora platser på asfalt och man står med utsikt över havet. Med det kändes på något vis lite ödsligt tyckte vi och körde därifrån.

Kom ut på stora vägen och tog sedan av till en mindre väg. Efter en stund så kom vi fram till Fliseryd som ligger vid Emån. Började med att köra till ICA för det fanns lite som vi behövde. Tänkte även betala avgiften till ställplatsen som ska erläggas där. Vi handlade och tur vi inte behövde så mycket för det mesta var rätt så dyrt där. Ställplatsen hade inte öppnat för säsongen än så byggnaden där det finns toa och dusch var stängd och VA var också avstängt. Men ville vi stå där så var det bara att köra dit och det kostade inget.

Vi körde dit och kollade och tyckte väl det kunde vara ok för en natt.

Utanför dörren var det fritt för det fanns ju inte någon annan husbil här.

Ställplatsen ligger här vid Jungnerholmarna och det är i detta hus som dusch/toa finns och det öppnar i maj. När man är ute vid denna årstiden så är det gott om plats nästan överallt men väldigt mycket är stängt.


Men det var faktiskt lite trafik utanför med folk som kom för att rasta sina hundar eller kanske för att bara ta en promenad.

Zacko och jag gick en sväng och nu var det 18 plus och riktigt varmt med varierande molnighet och en del sol.

Det är fint i parken och finare blir det när det blommar mer och träden har fått blad.

Här står möblerna uppställda som sedan sätts ut när säsongen börjar.

På kvällen när det blev mörkt så var det inte alldeles svart här utan en del belysning som lyste upp. Kändes bra när jag tog ut Zacko på kvällen. Det var då endast 1 plusgrad.

I morgon så fortsätter till någonannanstans.

2 reaktioner till “Körde en bit i dag”

 1. Hej på er. Jag gillar att läsa denna websida, du tar många o fina kort Eva. Bra berättelser om både det ena o andra. Kul att Zacko är vid god vigör ännu. Härligt att Hasse gör så bra framsteg.
  Ha det så gott i hbn.
  Kram Ulla G

  1. Hej Ulla
   Det gläder mig att du gillar min sida.
   Kram och ha det så gott.

Kommentarer inaktiverade.