Årets varmaste dag

2019-04-06

Det är inte så noga med vilken veckodag det är, tycker jag, så jag håller oftast inte reda på det. Men när det är lördag så vet jag att det är det för då lyssnar vi på ”Ring så spelar vi” på morgonen. Alltid lika trevligt.

Denna morgon var det lite soldis, svag vind och 8 plusgrader.

Fina promenadvägar längs med vattnet. Lite kyligt i vinden där.

Kom förbi Korsvirkeshuset Sjöhistoria och Båtsällskap, ett fint hus.

Båtarna ligger ännu inte i havet och det tar nog ett tag till innan dom gör det.

Gick till Nabbens Rökeri och Fisk, Servering och Butik. Där vände jag och gick samma väg tillbaka.

Hasse tog fram sin cykel och tog en liten runda på den. Så klart cyklade han till Nabbens Rökeri och handlade lite. Han hade köpt rökta räkor, böckling och två räkbakelser. Just räkbakelserna var bara så bra. Jag satt och hoppades att han skulle köpa sådana så det blev ju helt perfekt. Vi åt dom med en gång, klockan var faktiskt nästan 12 så det passade så bra till kaffet. Dom var mycket goda.

Rökta räkorna gick vi och åt under dagen när vi blev lite sugna på dom. Böcklingen äter Hasse själv för den är jag inte så förtjust i.

Eftermiddagen tillbringade vi utanför husbilen i solen. Där var det lä och jag tror det var en bit över 20 grader. En riktigt underbar aprildag.

När solen började sänka sig så blev det att flytta in, det blev väldigt fort svalare och på kvällen så kröp temperaturen ner till endast 5 plus.

I morgon tänker vi flytta på oss några mil.