Nytt HBK forum

2018-01-04

Mulet och grått, 16 plus och bara en svag vind.

På min ”vanliga” promenadväg var det ett gatuarbete. En bit av trottoaren var uppbruten och det stod några gubbar där och en borrade i gatan. Ingen av dom hade hörselskydd. Jag vände och gick tillbaka och valde en annan väg idag. Ville inte gå förbi där med Zacko i det oväsendet.

Det börjar blomma på en del buskar.

Mötte en del lösspringande hundar i dag. Dom håller sig på bra avstånd vilket jag uppskattar men inte Zacko.

Blev en tur på stan i stället. Det gillade Zacko för det finns så mycket att nosa på där. Det gick rätt så sakta ibland för han skulle stanna och utforska vissa ställe mycket noga.

I morse så var det dags för det nya HBK forumet att lanseras. Det gick bra en stund sedan så fick det stängas för lite pyssel. Något hade gått lite snett tydligen. Men det rättades till och efter ett par timmar var det igång igen.

Jag gillar det. Snyggt och lättnavigerat. Dessutom mycket bra information med filmer och ljud om hur allt fungerar och det kan ju vara vettigt att börja med. Men det fanns en del på FB som inte gillade det och då hade dom bara kollat snabbt. Många gillar inte förändringar och bestämmer sig därmed snabbt att inte gilla det. Men en del skrev att dom gillade det. Att det skulle bli en del som var negativa till det var ju bara väntat.

I dag så lämnade dom två sista svenska husbilarna ställplatsen. Vi växlade några ord och önskade varandra fortsatt trevlig resa och övervintringen. Har varit trevligt att träffats och snacka lite. Nu är det bara vi som är svenskar här men det kommer nog snart fler landsmän.

Eftersom det var torsdag i dag och pizzerian hade öppet så beställde vi pizza till middag i kväll. Så bekvämt att gå till receptionen och så ringer dom och beställer. Betalar där också. Efter ca 20 minuter så kommer pizzan och levereras till husbilsdörren och den är het. Smakade jättegott. Så skönt att slippa stå vid spisen ibland.

Nu lyssnar vi på junior VM hockey 2018 och hoppas att dom svenska grabbarna vinner.

2 reaktioner till “Nytt HBK forum”

  1. Visst är det så att vissa inte klarar förändringar “var bättre förr….”. Jag tror att det blir bra så snart man lärt sig vart man hittar saker och ting.
    Hur länge blir ni kvar där i år?

Kommentarer inaktiverade.