Ibland så blir det inte som man har tänkt sig

2018-01-03

Vädret fortsätter vara stabilt ostabilt. Alltså är det mulet med lite skurar ibland. Inte speciellt kallt, 15 – 19 plus och inte så blåsigt heller. På eftermiddagen så blev det lite sol. Och så har det nu varit ett tag och kommer att fortsätta så ett tag till. Kanske kommer det mer regn dom närmsta dagarna enligt en väderprognos.

I går kväll så fick ett par av våra svenska grannar ett tråkigt telefonsamtal från Sverige. Det var en son som ringde till dom och talade om att en avhållen anhörig hade blivit inlagd på sjukhus. Det var rätt så illa så idag på morgonen så började dom att köra tillbaka till Sverige. Dom ville vara nära för att kunna hjälpa och stötta. Hoppas att deras hemresa går bra och allt annat också går bra. Ibland så blir det inte som man har tänkt sig.

Så här fint har vissa det i Peniche. Det här är så charmigt.

I dag så blev det som vanligt en del läsning och tid vid datorn. Saknar Husbilsklubbens hemsida som ligger ner för flytt till en ny plattform. Om allt har gått som det ska så ska nya forumet vara igång efter 9.00 i morgon. Jag har ju testat det nya forumet och jag gillar det verkligen. Det är så fint och lättnavigerat. Och det finns fantastiskt bra instruktionsfilmer med ljud som jag verkligen kan rekommendera er att kolla på.  Annars så är det ju bara att klicka sig runt och kolla.

I kväll så åt vi pannkakor med hallon/blåbärs sylt och det smakade verkligen kanongott.

Kvällen avslutar vi med att lyssna på Karlavagnen och i kväll är det vår favorit Christian Olsson som är programvärd. Han är bäst tycker vi.