Tiden går

2024-05-11

Tog en lite längre promenad på morgonen i dag. PÅ den gata som jag gick på fanns det en del affärer så jag fönstershoppade lite. Det blir i alla falla billigt och dessutom gillar jag inte att shoppa.

Vädret var det inget fel på, 19 plus och en del sol och det blåste inget. Senare på dagen blev det mulet men det var inget som störde oss.

Strax efter ett åkte vi ner för att dricka vår dagliga kopp kaffe och äta en liten muffins. Känns som att detta har blivit en vana och det är så trevligt. I dag var det helt tomt här och väldigt tyst och lugnt. Satte oss i varsin fåtölj och saknade folklivet och sorlet. Vi blev sittande där en bra stund för det är så trevligt att sitta där ändå. Fåtöljerna är supersköna att sitta i.

I kväll ville vi ha pizza så det beställde jag hos Pizza Hut genom Just Eat. Fungerade bra och det var verkligen gott med pizza och det var mycket länge sedan vi åt det.

Senast lästa bok

”Barnet i Kupolen” av Gunilla Bergstrand var verkligen spännande. Ibland tyckte jag den var lite rörig men det var inte ofta. En intressant och ovanlig story. Det är mycket våld och blod och riktigt otäck emellanåt. Väldigt mycket om personliga relationer, kanske lite i mesta laget. Gillade boken och ser fram emot att läsa nästa i denna serie.

Baksidestext

Ett avlidet spädbarn hittas i soporna i Dalarnas största köpcenter, Kupolen. Polisen finner varken spår efter föräldrar eller eventuella förövare. Hannah Järnerud vid Dalarnas specialiststyrka Lundberggruppen kopplas in. Hannah är tillbaka efter en längre tids sjukfrånvaro och kämpar för att hålla sina destruktiva sidor borta. Kan de hitta barnets mamma innan det är för sent? Finns det gärningar som är så onda att döden är det enda möjliga straffet? Barnet i Kupolen är Gunilla Bergstrands andra spänningsroman i serien om kriminalinspektör Hannah Järnerud. Detta är utan överdrift en av de bättre svenska deckarna jag någonsin har läst. Handlingen är realistisk och oförutsägbar vilket gör läsningen nervpirrande. Men det är otäckt. Mycket otäckt.

Ibland är det inte så lätt men man får kämpa.

2 reaktioner till “Tiden går”

 1. Ser du anammat mina teckningar som jag följer och det är bra för där kommer flera tankvärda saker.
  Pizza är gott om man inte äter det för ofta. Vi gjorde räkmackor idag då vi tittar på finalen i Eurovision.
  Är det ingen park i närheten till hotellet som ni skulle kunna gå till.

  Ha det så bra!!!

  1. Mycket bra texter till teckningarna.
   Räkmackor är alltid gott.
   Jag lyssnar, det räcker.
   Inte hittat någon ännu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *