Restaurangbesök och lite annat

2024-05-08

I gårkväll var vi på restaurangen som finns på hotellet. Dom öppnar inte förrän 8 på kvällen så det blev en sen middag.

Såg trevligt ut. Var ensamma när vi kom dit men efter en halvtimme så var det mycket folk där och en behaglig ljudnivå spred sig i lokalen. Dom har ingen meny utan det är liksom dag för dag som gäller. Den trevliga servitrisen kom fram med en del rätter uppskrivet på ett block. Hon talade om från början till slut vad som fanns. Vi valde bort det mesta för inte kan vi äta 6 olika rätter.

Först fick vi in en matig fräsch sallad som vi delade på och vi orkade bara hälften.

Sedan blev det en fisk, dorado, som var otroligt god. Fisken smälte i munnen.

Blev en kyckling också och till båda rätterna var det någon friterad potatis som smakade nästan som pommes. Till maten serverades vatten och vin. Vår servitris var helt underbar och bjöd på god service och lite humor.

Vi var så proppmätta när vi strax innan tio gick upp till vår rum och kvällen blev inte sen.

I morse var det solig och endast lite moln. Jag gick till Carrefour som ligger på gångavstånd från hotellet. Det är ett stort köpcenter här. Handlade lite frukt och några proteindrycker till Hasse samt lite annat.

Min datormus upphörde fungera i gårkväll på grund av batterislut och sådana hade jag inte med mig. Finns i husbilen men det hade jag ju ingen nytta av här. Köpte sådana så nu fungerar musen som den ska igen. Det förenklar tycker jag.

Mitt på dagen gick vi ner till foajén där man kan köpa kaffe och lite tilltugg. Vi tog varsin kaffe och varsin bit äppelpaj. Smakade jättegott tyckte vi. Gick sedan upp till rummet och vilade middag en stund. Det behövdes.

På eftermiddagen gick vi utanför hotellet och inte är det trevlig miljö här. Lite ruffigt på ena sidan.

På andra sidan några höghus.

I kväll beställde vi mat ifrån KFC genom Just Eat. Det är burgare med panerat kycklingkött med sallad och dressing samt pommes. Köpte meny och då ingår även dricka. Det var väldigt gott med många nya smaker. Det var snabb leverans och maten var varm . Jag var nere i foajén när budet kom med maten och tog emot den. Så nu blev vi mätta ikväll också men betydligt tidigare.

Det går oftast betydligt snabbar i alla fall.

4 reaktioner till “Restaurangbesök och lite annat”

 1. Oj så mycket mat ni fick på restaurangen, jag hade inte orkat med allt. Ni kanske fortsätter med hämtmat så det passar era tider bättre. Man äter ju i allmänhet senare här i södern så det har vi anpassat oss till och på dagen blir det något lätt.
  Det ska ju bli varmare framöver vilket vi är glada över.

  1. Det gjorde inte vi heller.
   Vi äter normalt vid sjutiden och det är sent med svenska mått mätt. I Spanien är vid halvnio tidigt, dom äter helst ännu senare.
   Skönt med värmen.

 2. Härligt att läsa att ni har det bra och är vid gott mod. Tio dagar går fort och snärt är ni hemma i Sverige. Synd att vi missade Årsmötet både ni och jag. Men det blir ett nästa år också. Kramar.

  1. Vi försöker göra det bästa av situationen. Det är 10 arbetsdagar och det blir då 15 dagar men skit samma.
   Tråkigt tycker vi med men det kommer fler chanser.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *