Latadar på verkstad

2024-05-07

Blev inte mycket sömn i natt trots att jag var väldigt trött. Gick upp vi 7 tiden och gjorde oss klara. Kånkade ner bagaget till receptionen och checkade ut. Taxin kom och körde oss till verkstaden. Där utanför stod husbilen parkerad och vi gick in dit och satte oss en stund.

Halv nio öppnade dom och jag gick då dit. Blev visad till receptionen där två flinka och vänliga damer jobbade. Den ena bad oss att köra in husbilen och parkera den på anvisad plats. Det går inte sa jag. Hon vill sedan ha reg. bevis så jag gick ut och hämtade dom. Sedan hade vi blivit inskrivna.

Kom en personal som körde in med husbilen. Han tyckte det lät förfärligt. Skulle backa men backen går inte in med det var lite bakåtlutning så han lät den fulla bakåt så han sedan lugnt kunde köra in på platsen.

Vi satte oss sedan i kundrummet där det var väldigt kallt. Fanns en fläkt som jag satte igång och det blev snabbt varmare. Vid halvett fick vi besked om att det skulle ta ca 10 arbetsdagar för att få hit växellådan. Bara att beställa den sa vi.

Bokade hotellrum för femton dagar under tiden som vi väntade på en taxi som aldrig kom. När tjejen kom tillbaka ringde hon efter en ny som kom snabbt. Det tog inte lång tid att komma dit till Hotel Arbeyal. Fick ett mycket vänligt mottagande och så checkade vi in. Så klart fick vi hjälp med vårt bagage upp till rummet. Rätt så mysigt tyckte vi.

Jaha, nu ska vi vara här ett tag.

3 reaktioner till “Latadar på verkstad”

  1. Skönt att det är på gång iaf även om väntan inte är så rolig. Här har vi idag(onsdag) fått aprilväder med snöslask och +2,4, inget vi gillar precis vill ju ha värme nu.
    Hoppas allt går som det ska nu och inget mera strul för er.
    Sköt om er
    UllaåErkki

  2. Så då är ni på gång med andra ord. Tio dagar och sedan arbetet med det, ja det blir en väntan. Men jag hoppas att det blir bra för er.
    Hoppas ni har en fin omgivning som ni kan vistas i.

    Ha det så bra ni kan!!!

    1. Nu är det bara att vänta igen men det är vi vana vid.
      Omgivningen är rätt så ruffig men genuint spansk. Har köpcenter på gångavstånd med ett jättestort Carrefour.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *