Inget besked!!

Det blir en sommarbukett i dag. Tyckte det passade bra med en påminnelse om sommaren idag.

2024-04-30

I går kväll ringde dom från Folksam och talade om att det inte blir någon bärgning på onsdag. Anledning var att dom inte hade en tid till oss på ett par veckor på verkstan. Det var jag övertygad om vi hade fått i o med bilen skulle bärgas dit. Dom höll också på med boka hotell till oss men det fick dom avluta. Ingen mening att parkera bilen utanför verkstaden när dom inte en aning om hur länge den skulle stå där och ingen anledning med att vi då skulle bo på hotell. Då är det bättre att vi är kvar här tills vi har fått en tid. Tycker Folksam har skött detta detta väldigt dåligt vilket jag också talade om för handläggaren. Det är jobbigt med denna ovisshet.

Morgonen var rätt så sval när jag gick iväg till receptionen. Förklarade situationen och betalade för en vecka till i förskott vilken dom vill ha här.

Vädret var omväxlande under dagen med lite skurar och sol emellanåt, 13 – 18 plus. Det var ingen vind och det var ju skönt. På eftermiddagen var det mest regn och det var tråkigt.

Var inte så stor omsättning på husbilar i dag. Är ju helgdag i morgon så det kanske då är bekvämare att stå kvar.

Senast lästa bok

”Odjuret” av Mats Ahlstedt är bra och han har skrivit en spännande berättelse som lätt blir en snabb bladvändare. Han skriver rappt, effektivt och spännande med stämningsfulla miljöbeskrivningar, lyhörda personskildringar och intressanta intriger. Hoppas på fler böcker med Fatima Wallinder och hennes suveräna team.

Baksidestext.

En kyrkoherde hittas död i sitt hem, skjuten med ett skott i huvudet. På hans bröst ligger en bibel med en sida ur Uppenbarelseboken uppslagen: ”Den som har förstånd skall tolka odjurets tal, ty det är en människas tal, och talet är 666.

Frustrerad och chockad börjar offrets dotter Isabelle gräva i sin pappas förflutna för att rentvå sig från polisens misstankar. Vem var han ­egent­ligen? Och vem är den unga kvinnan som spionerat på föräldra­hemmet om nätterna? 

Fatima Wallinder och hennes team på Grova brott hinner knappt påbörja utredningen förrän ytterligare ett prästmord med ett liknande budskap inträffar. Rädslan sprider sig i Göteborg. Vem är ute efter att mörda just präster? När Fatima Wallinder börjar ana sig till sanningen befinner sig Isabelle redan i livsfara.

Det är så jag känner det för närvarande.

6 reaktioner till “Inget besked!!”

 1. Hej Eva!
  Tänker på orden ” Ni har i alla fall tur med vädret”
  Det är ingen tröst men kunde varit värre för er. Har full förståelse för er oro och Hasse förstår ju att det ska ju finnas grejer att fixa till felet med och sådant tar ju tid även i Sverige. Tur även om det kostar så står ni på en camping där ni kan leva i er bil. Gott att du kunde beställa mat också.
  Bra att du och jag har samma förmåga att ta en dag i sänder för oro tär på både kropp och humör. Styrkekramar till er båda.

  1. Kunde ha varit värre.
   Det fungerar ju bra på campingen men vi vill just nu helst få bilen fixad och vara på väg norrut.
   Det är en bra förmåga att ha.
   Tack.

 2. Det var denna ovisshet jag menade för försäkringsbolagen har ingen känsla för att det är människor de har att göra med. Ni har ju ändå tur att bo på en camping, medans vi bodde på gården framför en verkstad. Två hundar och två tonåringar på det och ja du kan tänka dig hur vi mådde.
  Tänker på er. Ha det så bra!!!

  1. Så klart det är bättre att bo på en camping där vi har tillgång till det vi behöver. Ni måste haft det väldigt jobbigt kan jag förstå.
   Tack.

 3. Du tar det verkligen med fattning. Jag håller på att gå upp i limningen för att inte Folksam kan ordna en verkstad till er. Kramar till er med förhoppning om snar hemfärd.

  1. Jag har en förmåga att ta varje dag som den kommer. Men jag har en sambo som är övernervös och han mår verkligen dåligt.
   Kan inte förstå att Folksam inte kan ordna en verkstad som kan hjälpa oss. Spanien är väl inte speciellt underutvecklat vad jag vet. Är kanske Folksam som inte klarar av sitt uppdrag ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *