Inte som tänkt!

2024-04-20

Soligt även i dag men det fanns lite små moln på himlen. Vinden var mestadels svag men ibland så ökade den. Natten hade varit mild, 14, plus så på morgonen var det 17 plus. Blev några grader varmare under dagen.

Gick utanför campingen och tog en titt på restaurangområdet. Mycket gott om plats med olika serveringar.

Helt ute bredvid poolerna.

Eller inglasat vid taskigt väder.

Ingång till baren och restaurangen inomhus.

Det fanns en del ungdomar här idag. Mötte ett gäng tjejer som alla hade röda luvtröjor på sig. Stod en buss utanför och troligen hade dom kommit hit med den. Kanske någon slags träningsläger??

Här grillar några familjer tillsammans. Det doftade gott därifrån. Dom kom med en liten smakbit till Hasse när han gick ut en sväng. Han tog med det hem. Det var väldigt snällt och det smakade bra. Efter drygt tre timmar plockade dom ihop och gick till stugorna. Syntes inte att dom överhuvudtaget hade varit där.

Inte så många husbilar här. Två körde i dag och det kom hit tre. Nu är vi fem husbilar och en husvagn.

Tänkte gå till restaurangen och hämta mat i kväll men dagsformen var inte så god. Det blev köttbullar från frysen och pulvermos istället. Det fick duga till middag i kväll.

Precis så är det!!

2 reaktioner till “Inte som tänkt!”

  1. Så snällt av dem att bjuda på en smakbit till Hasse. Tror säkert att maten du lagade från frysen blev riktigt god. Ni sparade ju även lite pengar på att inte handla från restaurangen.
    Hoppas att ni har det bra trots allt.

    Sköt om er !!!

    1. Jodå den blev god. Det blir nog hämtmat en annan dag.
      Vi har det väl rätt så bra ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *