Varmt söndagsväder

För 10 år sedan var vi vid ett tillfälle i Torremolinos då detta ekipage kom förbi.

2024-03-17

Strålande söndagsväder, varmt med över 20 plus, mycket lätt molnighet och ingen vind. Passade på att vara ute och promenera lite i värmen.

Som vanligt körde några och andra kom hit Det var mycket folk i rörelse här i dag. Några gick ut, andra till duschen eller till tvättrummet, var något att titta på i dag. En fransk husbil, som stod snett framför oss, samlade några vänner för att äta lunch tillsammans. Sex personer samlade runt borden. Dom verkade ha väldigt trevligt och pratade hela tiden. Maten tystade inte mun precis men så var dom ju fransmän. Dessutom så kan man faktiskt äta och prata samtidigt, träffas ju för att prata och äta. Några måsar uppvaktade dom intensivt på lite avstånd. När dom hade ätit diskade dom, packade ihop och körde iväg.

Vi körde inte och handlade förrän vid 3-tiden. Precis när vi skulle köra kom det hit en svensk husbil. Efter ett snabbt hej rullade vi iväg till Aldi. Där gjorde vad vi skulle alltså fyllde en jättestor kundvagn till hälften. Skönt med gott om mat i kyl och lådor.

Körde tillbaka och ställde oss på vår ruta. Snett framför oss hade den svenska husbilen parkerat. När jag hade satt i kontakten var dom ute så jag gick dit och pratade en stund. Vi har träffats tidigare och det var trevlig att ses igen.

Enkel mat ikväll, stekt korv med makaroner, riven parmesan och ketschup.

Det kan ta lång tid att lära sig.

2 reaktioner till “Varmt söndagsväder”

  1. För fransmän är ju måltiderna ett sätt att umgås. Något som vi svenskar också hade innan allt blev så hektiskt i livet. Därför ratar de snabbmatsrestauranger utan kör iväg och har picknick med medförd mat.
    Det blev fiskburgare för oss idag och det är så gott.

    Ha det så bra!!!

    1. Det är det ju även för andra folk på i dom södra delarna av Europa. Vad jag har förstått så är måltiderna med familjerna väldigt viktiga och då i synnerhet på helgerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *