Soligt

Jag har varit här eftersom bilden finns i min dator men kommer absolut inte ihåg var det ligger. Tycker det ser ut till att vara en trevlig plats i alla fall.

I dag var det mycket bättre väder. Fortfarande lite blåsigt men mer som måttlig vind. Skönt att kunna vara ute i dag och gå en del. Solen har värmande lyst i stort sett hela dagen över oss. Det var hyfsat varmt också 15 – 19 plus.

Trodde att många skulle köra härifrån i dag men så blev det inte. Grannen bredvid och den framför körde iväg och det kändes bra. Hela dagen var platsen ledig till på kvällen då en plåtis parkerade där. Det sämsta med dessa bilar är den där dörren som folk ofta vräker upp och stänger igen, det för ljud. Men det här paret tar det försiktigt med dörren.

Väldigt lugnt här i dag trots att det är fint väder för då brukar det vara mycket folk som går ut och in. Och ingen som jobbade i dag heller för det är ju söndag. Så det var inte så mycket att titta på här idag.

Mot kvällen var det flertal husbilar som kom hit och parkerade men här är fortfarande gott om plats.

Spagetti med ostsås och fläskfilé är en väldigt god kombination som vi åt med god aptit till middag ikväll.

Stallplatsens internet har fungerat utmärkt idag.

Visst är det på det viset men ibland så kan det hända igen, tyvärr.

2 reaktioner till “Soligt”

  1. Söndagar tar nog väl de flesta det lugnt och väntar till måndagen tills man rör på sig. Eftersom man ofta passar på att handla när man byter plats.
    Solen kom tillbaka idag så vi har njutit.

    Ha det så bra!!!

    1. Många väljer söndag för då är det ingen tung trafik. Här har affärerna öppet även på söndagar.
      Härligt att solen kom tillbaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *