Dåligt internet idag

Små smala gränder finns det gott om i Peniche. Det är en uteservering som syns längre bort. Uteserveringar finns det också gott om.

2024-03-09

I natt åskade det rejält och regnet piskade på husbilen samt att det blåste mer än friska vindar. På morgonen blåste det fortfarande men det var en paus i regnandet. Jag gick ut en sväng bara för att jag skulle, behöver faktiskt promenera så det gällde att passa på. Satt sedan inne resten av dagen. Vädret växlade snabbt hela tiden och det var några korta solglimtar men det var regn och blåst som dominerade.

Stallplatsens internet var väldigt dåligt i dag. Blev nedkopplad hur ofta som helst och det väldigt irriterande. Ibland kopplade datorn upp sig själv med ofta fick jag göra det manuellt. Till slut tröttnade jag och aktiverade surf zon på mobilen och kopplade upp datorn mot det. Sedan blev det som det ska vara. Får ha mobilen på laddning för det går åt en del batteri.

Stekt fläskfilé i skivor, kokt potatis och sås. Blev en god måltid på kvällen.

Senast lästa bok

”Bestseller” av Pascal Engman var otroligt spännande. Den författaren vet hur han ska lägga upp en mycket bra historia. Överraskande slut men med mycket ond bråd död. Tror det kommer fler böcker i denna serie.

Baksidestext:

Hur långt är en författare beredd att gå för att skriva en bästsäljare?  Thrillerförfattaren Raymond Salinas hittas mördad en morgon utanför sitt hem. Han var på väg till bokmässan i Göteborg. Vanessa Frank inser tidigt att den avlidne hade djupgående kontakter inom flera kriminella nätverk, både i Sverige och utlandet. De utgjorde källor i hans researcharbete och poliserna förstår att flera kan ha haft intresse i att se författaren död.  Men Vanessa anar att mordmotivet döljer sig i Salinas kommande bokprojekt, där något ännu större ska avslöjas. För att hitta svaren måste hon följa i de fotspår som ledde författaren rakt in i döden. Hur långt är en författare beredd att gå för att skapa en bästsäljare?  Bestseller bjuder på Vanessa Franks mest komplicerade mordfall hittills.

Ja, nu går veckorna verkligen fort. Känner mig verkligen rätt så överkörd.

2 reaktioner till “Dåligt internet idag”

  1. En regnig dag med blåst och JR lagade fläskfilé i ugn med philadelphiaost. Som lite plåster på såren efter denna tråkiga dag. Hundarna fick oxöron och de var nöjda.

    Ha det så bra!!!

    1. Så gott med er middag. Att vovvarna var nöjda och glada kan jag mycket väl förstå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *