Regn och sol på en gång

Här har vi parkerat på en stor parkering i Redondela, i norra Spanien, som låg centralt. Det var för 10 år sedan

Trafiken var väldigt kaotiskt och den tog lite tid för bilarna att komma förbi. Men vad jag minns så löste det sig.

2023-10-30

Solig morgon men lite blåsigt. Gick en sväng och njöt av värmen, plus 20, och solen.

Grannen bredvid körde iväg på morgonen. Det tog under en timme tills vi fick en ny granne. Den husbilen kände vi igen för den har stått här flertal gånger när vi har varit här förr om åren.

Kom sedan en del moln som såg lite mörka ut. Precis då gick Hasse ut och så kom det en skur. Han gick bort till diskplatsen och satte sig där under taket. Det var en riktig störtskur men det varade inte så länge och då kom han hem igen utan att ha blivit våt.

På eftermiddagen passade vi på att fylla nytt vatten tanken. Slangen vid disken räcker hit utan problem så det är enkelt fixat.

Jag hade dåligt med böcker på min läsplatta så jag gick till bibblan (på internet så klart) för att låna några nya böcker. Vill gärna ha några att välja mellan. Får låna två i veckan men jag har två lånekort (mitt och Hasses) så då blir det fyra.

Vädret var omväxlande med några skurar under eftermiddagen. Ett tag så var det hällande ösregn samt strålande sol. Gick inte ut för att hitta någon regnbåge, jag ville inte bli våt.

Om jag blir sugen på något till middag så lagar jag det. Därför blev det pannkakor med hallonsylt i kväll. Det var precis så gott som jag trodde det skulle vara. Men tänkte inte steka så många men det blev ändå många. Jag liksom höftar till det hela och höftar nog rätt så lika varje gång. Men pannkakor är ju alltid gott och kan användas till så mycket. Bara att äta kalla är ju gott.

3 reaktioner till “Regn och sol på en gång”

  1. Pannkakor och just de tunna är en grej som JR inte fått riktig ordning på ännu. Amerikanska klarar han galant med banan eller sylt i.
    Ikväll har vi ätit en mycket god kycklinggryta lagad i ugnen. Det blir två middagar på den laddningen.

    Ha det så bra!!!

    1. Det gäller enligt mig att få smeten tunn och lättrinnande så den lätt flyter ut.
      Kyckling är alltid gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *