Normaltid

Här har vi hittat till Boiro. En trevlig plats som vi har besökt en del gånger. Första gången vi var här var det polisen som kom och tog upp betalning. Tror det var 3 € och där fanns grå/svartvatten tömning och färskvatten. En restaurang tvärs över gatan samt en bar lite längre bort.

Tvärs över gatan finns denna strand. På andra hållet en bit bort så var det vit sand och badvänligt.

2023-10-29

I natt så gick det över till vintertid eller normaltid som egentligen är det rätta ordet. Det blev 1 timme till i natt. Eftersom jag sov så dåligt blev en en lång extratimme tyckte jag. Nu blir det ljust tidigare på morgonen och mörkt tidigare på kvällen. Blir som vanligt lite tidsförvirrad någon dag. Egentligen inget större problem.

Morgonen var mulen, 19 plus och ingen vind. Gick en sväng trots det var risk för regn. Och det började regna lite men som tur var inget skyfall som det kommer ibland. När jag kom förbi receptionen kom den alltid lika trevliga killen, som jobbar där, ut med ett paraply som han höll över mig fram till husbilen. Det uppskattade jag väldigt mycket.

Vädret under dagen var mulet men inget regn förrän vid halvfem. Då var det en kort men mycket intensivt störtskur.

Dagen har varit lugn här med en del omsättning av husbilar. Mot kvällen när surfdagen tydligen var slut kom det många plåtisar och mindre bobilar.

Efter gårdagens utsvävning med stora räkmackor blev det i kväll en dubbelmacka med ost och skinka mellan brödskivorna. Stekte den i riktigt smör vilket jag alltid använder för den goda smakens skull.

Och fort går det!

5 reaktioner till “Normaltid”

 1. Ja lite regn gör väl inte så mycket bara det är varmt!
  Här vakna vi med lite vitt på backen och dom har nu
  varnat för upp mot 3 dm snö,usch usch!

  Ha det gott där nere……

 2. Roligt med minnen och att se tillbaka på alla fina platser man varit på. Jag gör ju också det ibland.
  Vi har inte haft varmare än vad ni haft det men inget regn. Fast det kommer kanske i morgon.

  Ha det så bra!!!

  1. Visst är det trevligt att titta tillbaka ibland.
   Vi får väl räkna med lite moln och lite skurar ibland nu när det är höst. Men ingen frost, snö eller en massa minusgrader. Så bra vi har det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *