Hemkörd hamburgare

För 10 år sedan var vi i San Sebastian i Spanien.

Trevlig stad med en härlig sandstrand.

2023-10-23

Blandat väder under förmiddagen, 17 – 20 grader och ingen vind. Kom ut på en morgonrunda även i dag vilket jag kände mig nöjd med.

Hasse tog en sväng till Aldi och han hittar alltid något att handla. I dag blev det även en flaska nypressad apelsinjuice. Man pressar den själv i en maskin på en enkelt sätt. Den smakar väldigt gott och fräscht.

I dag fick vi fritt igen på ena sidan och det kändes bra. Som vanligt körde några iväg och andra kom hit men det var inte så stor omsättning som tidigare.

För att går ut är det en liten uppförsbacke vilket är lite jobbig. Inte uppför men nedför. Känns som att det plötsligt skulle gå för fort så jag kanske skulle ramla och det vill jag ju inte. Alltså tar jag det väldigt lugnt och sakta.

Vädermässigt var eftermiddagen mycket solig med molnfri klarblå himmel och över 22 plus. Härligt att kunna gå ut lite.

Här finns det Uber Eats, något som liknar Foodora, där man kan beställa mat ifrån olika matställen och få det hemkört. Det provade vi i kväll och det blev hamburgare ifrån Burger King. Det smakade väldigt gott och det var ett bra tag sedan vi åt detta. Längtat efter pommes och dom var det inget fel på.

3 reaktioner till “Hemkörd hamburgare”

 1. Att beställa hem saker är så behändigt. Men JR:s hamburgare som vi åt ikväll är bara så goda. Bara rent kött vilket ger en så god smak.
  Pressad apelsinjuice är så gott. Just nu dricker jag ju tomatjuice och det är så gott tycker jag.

  Ha det så bra !!!

  1. Det är så bekvämt att kunna göra detta på olika platser runt omkring där man befinner sig. Så gott med hemgjorda då man vet vad maten innehåller för något.
   Har provat tomatjuice en gång och aldrig mer. Så även med morotsjuice, rödbetsjuice och andra äckliga grönsaksjuicer.
   För mig är det bara fruktjuice som gäller.

Kommentarer inaktiverade.