Ibland går det lätt

Finns många vackra hus att titta på.

För 8 år sedan var vi i Liarganes som ligger i norra Spanien. Det är en mycket trevlig ort att besöka. Där finns en liten affär där man kan köpa goda ostar. Finns ett turist kit med lite olika ostar som vi har köpt några gånger. Mycket gott. En ort som är väl värd ett besök.

2023-10-22

Mulen morgon, ingen vind och 17 plus. Som gjort för en morgonpromenad vilket det också blev. Gäller att passa på när vädret är behagligt.

Ute på gräsmattan på andra sidan gatan ligger det många nerblåsta stora palmblad. Några barn sprang och lekte med dom. Kastade upp dom i luften och försökte sedan fånga dom igen vilket inte var helt enkelt. Verkade som dom hade jättekul.

Det hade inte jag när jag upptäckte att det var stopp i diskhon. Tog fram vaskrensaren och tryckte till över avloppet två gånger. Då började vattnet att lämna diskhon, det var lätt fixat i dag. Hällde sen i lite diskmedel och hett vatten i förebyggande syfte.

I dag gick Hasse en promenad till Lidl som också ligger i närheten. Han hade köpt äppelknyte till oss vilket jag blev glad för. Dom smakade väldigt gott till eftermiddagskaffet.

Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor smakade gott till middag i kväll.

3 reaktioner till “Ibland går det lätt”

 1. Även ni har fått lite höst och vi har börjat med både sockor och tröjor när vi är ute.
  Lidls äppelknyten är supergoda och nu blev jag sugen på det. Vi har ju en sådan affär i grannbyn så det är enkelt att handla där också.
  Vi åt räksmörgås till middag ikväll.

  Ha det så bra !!!

  1. Här är det lite hit och dit med vädret.
   Har även Lidl i Frankrike dessa äppelknyte?
   Aha räkmacka blir det snart här också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *