Beställde nya däck

Här har vi parkerat i Foz en trevlig plats i norra Spanien mot atlantkusten.

Här är det mycket stor skillnad mellan ebb och flod. Många meter skulle jag påstå. Har varit här rätt så många gånger och hoppas komma hit igen.

2023-10-02

Hade regnat lite i natt men inte på morgonen. Det var 15 – 18 plus ute. Sov dåligt i natt och vaknade alldeles för tidigt och gick upp.

Halv tio körde vi till VC i Kinna. Vi var i god tid och Hasse var klar innan han skulle vara där. Här gick det minsann undan i dag.

Vi körde sedan till Seglora och parkerade på ställplatsen. Väldigt tomt här.

Jag ringde till Vianor och beställde 6 nya däck till husbilen. Ville ha Michelin men dom gick inte att få tag på så det blev Nokia i stället. Blir nog bra det också. Ska köra dit och byta senare i veckan.

Hade hämtat plastpåsar på Apoteket som man ska lägga överbliven medicin i. Letade upp vad jag hade i ”förrådet” och tömde ut det i påsen. Var en del. Ska lämna in det i morgon när vi ska till sjukhuset. Dags för Hasses läkarbesök nämligen. Jag har också en del att hämta på apoteket som jag har förbeställt och betalt, bara att hämta. Jag vill gärna ha med ett litet husapotek som räcker ett tag.

I kväll blev det hemlagade köttbullar med kokt potatis, sås och lingonsylt. Blev väldigt gott.

Blir hämtade strax innan 8 i morgonbitti så det blir att gå upp ”mitt i natten”.

Visst kan det vara så! Orolig mage kan vara ett rätt så stort problem.

En kommentar till “Beställde nya däck”

  1. Klockan åtta är verkligen mitt i natten och då ska man helst få ligga kvar i sängen och sova. Men Hasses behandling är ju viktig så ni får väl offra er skönhetssömn.
    Hoppas allt gått bra.

    Ha det så bra!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *