Hade tur i dag

2023-08-28

Sov dåligt i natt och gick upp redan innan halvsju och var så trött. Hasse tog sig ut och tog in kabeln. Sen gick jag ut för att sätta in Rulle. Sedan så körde vi till Codat i Fritsla och parkerade.

Ett par anställda kom just dit och vi pratade med dom och framlade vårt problem. Dom pratade sedan med verkstadschefen. Efter några minuter kom han ut och kollade på dörrlåset. Vi hade tur för han hade fått ett återbud hela dagen i dag så han kunde ta emot oss. Vi gick bort till väntrummet och han körde in bilen i verkstan. Efter ca en timme kommer chefen ut till oss med nycklarna i handen. Vi hade haft tur igen för han hade en reservdel i en annan likadan dörr som vår som han hade satt dit. Den dörren har vi fått reservdelar ifrån förr. Vi blev så jätteglada för att nu ha en fungerande bodelsdörr igen.

Vi körde sedan till Lidl för några inköp, finns några grejor som vi helst handlar där. Efter det så blev det Häggåns rastplats för nu var vi hungriga och trötta och ville få lite i magen och sedan vila ett tag.

Vid 12 gav vi oss iväg mot Borås. Dags för att fylla diesel i dag och det gjorde vi på Preem med SÅIFAs kort. Kostade i dag 23.66 med rabatten.

Nästa stopp blev på Biltema. Jag gick dit och köpte två femliters dunkar att ha dricksvatten i plus lite andra inköp. Fortsatte sedan till Grandalens rastplats där vi började med kaffe och fralla. Det var jättegott.

Vädret har varit omväxlande i dag med moln, sol och lite regn, ingen blåst, 15 20 plus. Får väl räknas som hyfsat i slutet på augusti.

Tänker stanna kvar här i natt för vi ska till Dometic i Västra Frölunda i morgonförmiddag. Dom ska fixa vårt elverk som nu har slutat starta.

Vi åt fläskytterfilé i skivor med kokt potatis och beasås. Smakar alltid gott.

4 reaktioner till “Hade tur i dag”

  1. Skönt att ni fick låset lagat i bodelsdörren. Så var det elverket då och som man säger är det inte det ena så är det det andra sade kärringen som blödde näsblod.

    Ha det så bra !!!

Kommentarer inaktiverade.