Något besvikna

2023-08-10

Mulet även i dag men inget regn på morgonen. Gick en sväng bort mot naturreservatet.

Finns fina promenadvägar här.

Även en badplats.

Så här såg det ut på förmiddagen. Var många som hade åkt nu.

När jag kom tillbaka så gick Hasse ut en sväng och kollade lite.

Vi körde iväg vid elvatiden och kom ut på E 22 och körde norrut. Rätt så mycket trafik som minskade ibland. Många husbilar även i dag. Körde förbi kända platser som vi har besökt en del gånger. Vi var på väg till en plats som vi inte har varit på tidigare. Svängde av till en mindre väg som efter en stund blev ännu smalare. Fick som tur var inget möte.

Kom fram till Blankaholms gästhamn som även har ställplats för husbilar. Hade läst om platsen som fick mycket beröm och även tittat på några bilder. Men så besvikna vi blev! Vi var helt överens om att här ville vi inte stanna kvar. Det kändes inte bra helt enkelt, så är det ibland.

Tog oss därifrån och fortsatte norrut. Körde in på rastplats Botorpström och parkerade. Dags för kaffe. Hade ingen aning om var vi skulle köra sedan. Satt och kollade på klubbsidans ställplatser. Blev inte så mycket klokare så vi flyttade husbilen en bit och blev kvar här.

Mycket grönt utanför dörren.

Omelett med räkstuvning smakade gott i kväll.

Men i morgon måste jag ha någon form av plan så vi vet åt vilket håll vi ska köra.

4 reaktioner till “Något besvikna”

 1. Det är inte alltid lika fint som det ser ut på bilderna när man kommer till en ställplats. Vad en del tycker om kanske inte alls är vad man själv vill ha. Vi har hamnat i samma situation flera gånger.
  Omelett är aldrig fel och man blir mätt utan att bli däst i magen.

  Ha det så bra !!!

  1. Hej!
   Jag söker en väninna till dig, och har tappat bort hennes blogg-adress.
   Hon är änka och bor i Oskarshamn. Hon har varit i Spanien i vinter, men är tillbaka i Oskarshamn igen. Jag har följt henne några år, men tappade bort henne när hon hade problem med bloggen. Hon har hund och en katt, med sig på sina resor. Hon har en vuxen son med familj, samt en yngre bror som hon också hälsar på ibland. Hon bakar ofta havrebullar till frukost när hon är hemma.
   Kan du hjälpa mig, vad hennes blogg heter nu, så jag kan fortsätta följa henne.
   Tackar dig på förhand, om du har möjlighet att hjälpa mig,
   Mvh Britt-Mari Berntsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *