Åter på rull

2023-08-09

Fortsatt mulet men den kraftiga blåsten hade försvunnit och nu var det bara svag vind. Solen har lyst med sin totala frånvaro hela dagen och det var 15 – 17 plus. Regn har vi endast fått några få droppar av och var skönt att slippa.

Gick en sväng och tittade på båtarna som låg i hamnen. Riktigt fina tyckte jag. Mycket trevligt och välskött område.

Vid 12 ansåg vi att det var dags att köra vidare. Nu var det bara en husbil kvar. Kom ut till E 22 och körde till Karlshamn. Där var det fullt på husbilsparkeringen, finns bara 6 platser. Vi ville inte stå på parkeringen för personbilar för där var det rätt så trångt.

Ut igen på E 22 och nu fortsatte vi till Karlskrona och körde till den stora ställplatsen vid kajen. Det fanns väldigt många husbilar men vi hittade en ledig plats med tillgång till el och där parkerade vi. Men det kändes inte riktigt bra så vi fikade och körde sedan vidare.

Blev återigen E 22 några mil till. Kom efter ca en timme fram till Kalmar och körde till Svinö ställplats under Ölandsbron. Inte så stor plats men nästan fullt när vi kom dit.

Men det fanns en plats till oss och den parkerade vi på. Här stannar vi över natten.

Trafiken på vägen hit var ibland tät och ibland gles. Gick lite långsamt ett tag på grund av vägbygge men det rullade på. Mötte rätt så många husbilar i dag och dom flesta var utlänningar och av dom så var det många tyskar och några nederländare.

I kväll blev det parisare på en stekt skiva bröd och bostongurka/senapsblandning till. Smakade bra och var lättlagat.

I morgon fortsätter vi troligen en bit norrut.

2 reaktioner till “Åter på rull”

  1. Kommer ihåg att vi stannade vid Svinö en gång och det var på hösten. Så trist och tråkigt tyckte vi då. Ser kanske roligare ut på sommaren.
    Hoppas regnvädret inte orsakar problem för er framfart.

    Ha det så bra !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *