Fort varmare

Året är 2016 och vi har parkerat några dagar vid Svartvikskajen utanför Sundsvall. En underbar plats att stå på och tyvärr är den stängd sedan några år tillbaka.

2023-06-25

Solig och lite sval morgon, 17 plus vid niotiden och endast en svag vind. Det blev fort varmare, 25 plus och i solen var det hett.

Många lämnade campingen i dag och det blev tomt bredvid oss. I ett par timmar hade vi utsikt över infarten. Sedan kom en lång husbil och backade in bredvid oss. Så var det med den utsikten.

Stolar och bord togs fram så som dom flesta gör när dom har stannat för dagen. Senare på eftermiddagen fick dom besök. Jag tyckte det var något bekant över dom. Men jag tyckte inte jag kunde sitta och glo på dom. Det löste sig senare. Det var ett husbilspar från Viskafors som jag har känt i evigheter. Nu kom dom i personbil för att umgås med släkten några timmar.

Väldigt trevligt att du kom hit och pratade en stund, roligt som vanligt.

Fick ett gott råd. Om du känner dig trött, hängig och lite småsjuk på morgonen när du vaknar så ska du vara glad för att du inte har munsår. Med en gång mår man betydligt bättre.

Alldeles för varmt att gå ut under dagen när solen gassar från en molnfri himmel. Finns knappast någon skugga att hitta. Blev en promenad senare på kvällen när det började svalna lite. Så klart gick jag en sväng på morgonen.

Ikväll blev det nypotatis med matjessill, gräddfil, gräslök och lite annat. Väldigt gott i värmen.

2 reaktioner till “Fort varmare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *