Regnig dag

För 10 år sedan var vi i Kalkbrottet i Kinnekulle. En mycket vacker plats där vi sedan har varit flertal gånger.

2023-06-21

Helmulet hela dagen med lite regnskurar från och till. Svalare i dag, 14 – 19 grader och bara en svag vind. En i vanliga fall rätt så normal sommardag.

I dag är det långsamhetens dag, vilket jag egentligen har varje dag. Här är det nästan aldrig något som går fort. Tycker inte om att jäkta och stressa för då mår jag inte bra.

Så fick vi utsikt igen när den långa husbilen körde iväg på förmiddagen. Kändes bra att ha lite koll igen på in/utfarten. Det varade inte så länge förrän det kom en ny husbil och parkerade bredvid oss. Men han lämnade en plats mellan oss och är rätt så mycket kortare. Vi har nu lite koll i alla fall.

Blev bara en promenad i dag och det var på morgonen. Började ett lätt regn när jag gick ut och det fortsatte hela tiden till jag kom hem igen. Var så lite att jag knappast blev våt bara lite fukt i kläderna.

Under dagen så kom det en hel del korta regnskurar i en strid ström. Kände inte alls för att gå ut mer i dag alltså gjorde jag inte det heller.

Var inne på Amazon och shoppade lite. Herregud vad grejor det finns där. Köpte bland annat äggringar i silikon så jag ska kunna steka fina runda ägg som inte flyter ut över hela stekjärnet. Ska komma nästa vecka.

Så gick denna dagen mot sitt slut och läggs till handlingarna med dom andra dagarna.

Men jag tror att det nog finns fler dumheter att göra men man behöver ju inte skriva om dom på internet.

2 reaktioner till “Regnig dag”

  1. Internet i all ära men jag skulle aldrig starta någon dagbok där. De jag haft har jag förstört sedan länge. Eftersom de varit min terapi och en chans att hålla näsan över vattnet då det varit jobbiga dagar.
    Lite lätt kan jag säga att jag kysst många grodor innan prinsen uppenbarade sig.

    Ha det så bra !!!

    1. Att skriva är bra terapi, man får liksom mer översikt av vad som har hänt.
      Några grodor här också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *