Något svalare på eftermiddagen

Här promenerade jag i Kalmar en tidig morgon i den vackra parken vid Kalmar slott.

2023-06-17

Sov lite längre i morse men kände mig inte alls utvilad. Var svalt i natt så sömnen var bra men känns som jag har sömnbrist. Tror det är värmen under dagen som gör en så trött. Ute var det 19 plus vid niotiden och inne 21.

Efter lite morgonplock gick jag en promenad. Skönt att komma ut en sväng innan det blir för varmt.

Förmiddagen var molnfri och väldigt varm. Eftermiddagen blev något svalare för det kom hit en del moln. Den svaga vinden ökade något ibland och då svalkade den skönt. Trots att det var molnigt så var det över 25 plus. Väldigt lugnt här, är väl ingen som orkar göra något.

Blev som vanligt en del internet och läsning samt lite plockande under dagen. På så här liten yta gäller det att plocka undan och att allt finns på rätt plats. Det blir enklare då att hitta det man ska ha. Det förenklar livet i husbil. Förresten även om man bor på annat sätt.

I dag bjöds det på kaffe och tårta utanför receptionen. Hasse var där då och han kom hem för att fråga om jag inte också ville komma dit. Tackade nej för jag ville varken ha det ena eller andra. Dessutom så kände jag mig väldigt osocial i dag. Då är jag inget trevligt sällskap, så är det.

Rimmat stekt fläsk med potatisbullar (från frysen) och lingonsylt smakade gott till middag i kväll. Bra med lite sälta i maten i värmen.

Enligt väderprognosen ska det bli regn och betydligt svalar i morgon. Men en prognos är ju inte alltid något att lita på.

Och det vill ju inte råka ut för!!

2 reaktioner till “Något svalare på eftermiddagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *