Gick bra

Här ser det svalt och skönt ut. Härligt med skugga när det är så här varmt.

2023-06-16

När vi gick upp vid 8-tiden i dag så var det 18 plus ute. Några timmar tidigare var det bara 12 plus. Stiger fort när solen kommer upp över trädtopparna.

En timme senare bar det iväg till Skene. Parkerade och så gick vi iväg till Skene lasarett. Vi gick in dit och Hasse anmälde sig i receptionen och så gick vi bort och satte oss i rätt väntrum.

Efter en kort stund blev han hämtad av en vänlig sköterska. Det gick fort med röntgen och så var han ute igen. Vi promenerade tillbaka till husbilen och nu var det varmt trots att det var lite mulet.

Sedan körde vi till MM för så klart var det en del som måste handlas. Inne i affären var det rätt så mycket folk som handlade men där var nog minst lika mycket personal som plockade upp varar i hyllorna och på andra ställen.

Kom precis en vagn med jordgubbar som satte på plats. Dom så verkligen fina ut så jag kunde inte låta bli att köpa en kartong, 500 gr för 45:- var ett bra pris tyckte jag.

Sen åkte vi tillbaka till Seglora och parkerade på vår plats. Nu var det 23 – 27 plus, sol och bara en svag vind. Vi tog det lugnt i värmen och det blev en liten tupplur under eftermiddagen. Vi var jättetrötta och blev lite piggare sedan.

Vi åt våra jordgubbar med lite socker och mjölk och dom var verkligen otroligt goda och söta. Väldigt mycket godare än dom som vi köper i Portugal.

Fick trevligt besök under eftermiddagen av en kille som vi brukar träffa här. Blev mycket snack om än det ena och andra. Träffar dom nog igen här.

Gjorde hemlagade pommes i af i kväll och stekte några skivor fläskyttefilé till det samt beasås. Gott som vanligt.

I morgon kan vi sova hur länge vi vill och det känns bara så bra.

Visst är det så för oss alla, eller hur?

2 reaktioner till “Gick bra”

 1. Sommar i Sverige och sommar här i Frankrike. Vi har en del varmare och som sig bör tar vi det mycket lugnt.
  Även hundarna har varvat ner och det är mycket slappartid för dem nu. Först under kvällen kan de leka en stund men vi har ju tropiska nätter nu så det blir inte direkt kyligt.
  Men det är så vi vill ha våra dagar så vi klagar inte.

  Ha det så bra !!!

  1. Nu ser jag framemot svalare väder med ca 20 – 22 plus. Gärna lite sol och en del regn behövs.
   Skönt att ni har en del skugga i trädgården.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *