En härlig dag

2023-05-11

Morgonens väder var mulet med hög luftfuktighet. Tog en skön promenad i dom fina omgivningarna här. Mycket grönt och vackert. Det var 15 plus och det kändes inte alls kallt.

Under dagen försvann molnen och det blev soligt och varmt, 22 härliga plusgrader. Satt med öppet allt under eftermiddagen och det var så skönt.

Gick en sväng till på eftermiddagen i det härliga vädret.

Hasse gick till den närbelägna affären några gånger i dag för att handla lite. Får inte plats med så mycket i korgen på Rulle så därför blir det några promenader under dagen. Lagom långt att gå tycker Hasse.

Det var så skönt att ta det lugnt i dag och stanna kvar här. Det behövdes verkligen kände vi med en paus i körandet.

I dag så gav kaffebryggaren upp. Kom inte upp något vatten alltså blev det inte något kaffe. Kokte upp vatten som jag sedan hällde över filtret i bryggaren och så blev det kaffe i kannan. Kaffebryggaren håller ju inte hur länge som helst och detta var en billig variant. Men vi har varit nöjda med den i några år.

Får nu klara oss utan i några dagar tills vi kommer till Sverige igen. Tänker absolut inte flänga runt i Tyskland och leta efter en. Kommer så klart att klara oss utan och att brygga kaffe som man gjorde för i tiden.

Det var så skönt att på eftermiddagen sitta med allt öppet och även ett tag in på kvällen.

Vi har en fågel här utanför i trädet som under dagen underhåller oss med sitt underbara kvittrande. Undrar vad det är för en sort. Kvittar vilket men vi njuter att lyssna till detta underbara fågelkvitter.

Vi var så sugna på pannkakor med sylt ikväll så det blev det. Är ju även torsdag men passade inte med ärtsoppa. Vilket jag inte tycker om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *