Lite småkul

För tio år sedan var vi på väg till Helsingborg med färjan.

2023-04-27

Morgonen började med lätt molnighet. Det var i sort sett helt vindstilla och 15 till 20 plusgrader. Gick en promenad som vanligt i det sköna vädret på morgonen. Utan för så är det skugga från muren och det gillar jag på min morgonpromenad.

Våra närmsta grannar körde iväg under förmiddagen och så fick vi fritt runt om kring oss igen. Det kändes bra.

En röd liten plåtis parkerades på en plats ett par rutor från oss och skulle köra upp på klossar. På den platsen är det röd beläggning på marken som är lite ojämn. La klossarna på plats och körde upp. När han sedan drog till handbromsen så flög klossarna iväg framåt några meter. Nytt försök gjorde med samma resultat. Nu skulle han prova med att backa upp och det gick inte det heller. Då gav dom upp men stanna ändå kvar på platsen trots lite framåtlutning.

Inte många som har lyckats köra upp på klossar på dom platser med röd beläggning men dom är inte så många. Lite småkul att titta på.

Även denna dag var det bra omsättning på husbilarna. Lite mindre antal mitt på dagen för att sedan fyllas på under eftermiddagen.

Senare på dagen blev det soligt och ännu varmare. Att det sedan började blåsa lite var bara skönt.

Också ett sätt att lösa det på.

2 reaktioner till “Lite småkul”

  1. Ja detta med att köra upp på klossar har vi oftast struntat i. Vadå lite lutning är helt ok bara det är åt rätt håll.
    Men det är roligt att titta på andra och hur de krånglar till det.

    Ha det så bra !!!

    1. Bara man kan steka ägg eller pannkakor så är det mesta ok. Annars får man välja annan mat. Billigt nöje att kolla på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *