Trött i dag

Här har jag gått med Zacko många gånger. Mycket trevligt i Heiligenhafen. Undrar hur det ser ut nu? Bilden är 10 år gammal och troligen har det hänt en del?

2023-04-26

Vädret är stabilt nu med härligt varma och soliga dagar. Det är 13 – 25 plus och vinden är svag och lätt svalkande när man är i solen. Är faktiskt skönare i skuggan tycker jag.

Blev lite lätt molnighet på eftermiddagen och kvällen slutade med helmulet. Fortfarande varmt så det var fortfarande skönt att sitta med öppet ”allt”.

Som vanligt var det en del omsättning på husbilar här under dagen. Den stora bussen som hade vissa problem med att köra in här körde ut härifrån utan problem. Så klart använde han sig av trottoaren på andra sidan gatan som var folktom då. Vilket den är nästan jämt.

Efter att under dagen haft utsikt både framåt och ut över planen så tog det slut sedan. Framför oss parkerade det en husbil och så såg vi inget framåt. Bara att dra för gardinen.

På platsen till vänster om mig (där utsikten över planen finns) så parkerade en ny granne. Så nu finns det endast en vit husbilsvägg att glo på vilket jag inte gillar. Jag drog ner mörkläggningsgardinen för den är lika rolig att titta på.

Men vi har det alltid fritt utanför bodelsdörren för där har vi har en ytterplats. Fri insyn över in/utfarten där det väldigt ofta händer något. Husbilar ut och in och detsamma med folk. Eftersom vi är rätt så nyfikna så väljer vi att stå på denna plats.

Var lite trött i dag efter gårdagen. Det är jobbigt att storhandla nu för tiden. Uppskattar verkligen systemet med att ”blippa” själv när man handlar som jag kan använda mig av i Sverige. Kanske finns det här i Portugal också men det vet jag absolut inget om. Men visst är det jobbigt med att plocka ner i kundvagnen, plocka upp det på bandet och sedan plocka ner det igen. Så mycket onödigt jobb. Dessutom har dom på Aldi väldigt kort band för varor som ska packas ner.

https://ordlig.se/

Detta tycker jag är roligt och klurigt. Hjärnan får jobba lite vilket den troligen gillar att göra och mår bra av. Känns så i alla fall!! Kroppen skulle kanske också må bra av lite mer utmaningar men det får bli en annan dag. Men jag jobbar på det! Promenerar i alla fall en stund varje dag och ibland flera gånger. Lätt val när det är så skönt väder!

Helt rätt då blir det bara fel och dåliga val. Kissa först och fatta beslut sedan så blir det nog bättre.

2 reaktioner till “Trött i dag”

 1. Alltid roligt att titta på folk så en utsikt är alltid trevlig att ha. Jag har aldrig varit van vid blippandet utan det är det vanliga hederliga plockandet som gäller. Bra träning för armmusklerna haha.
  Visst är det skönt nu när sommarvärmen kommit.

  Ha det så bra!!!

  1. Billigt nöje och så vi lättroade.
   Träning, så kan man ju också se det.
   Värmen är härligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *