Lugn söndag

Från samma stad, Sant Feliu de Guíxols, på ett annat ställe.

2023-04-16

Det var lätt dimma denna morgon, ingen sol eller blåst och 13 -23 härliga plusgrader. Efter någon timme så försvann dimman och det blev klarblå himmel och sol.

Var inte så många husbilar som körde i väg i dag och inte heller så många som kom hit.

Men så klart skulle vi få en plåtis till granne och dessutom en med en släpvagn. Men det var en ensam man i den och han gick inte ut och in så ofta. Vi blev alltså inte så störda av ljudet ifrån dörren vilket vi verkligen uppskattade. Eftersom den var låg liksom släpvagnen så fick vi ändå en viss utsikt ovanför dess tak. Mest då över taken på husen och himlen. Men det var ändå rätt så bra.

Tyckte det var rätt så lugnt här i dag. Inte så mycket folk som passerade förbi här idag för att gå ut/in. Men det var ju inte så många husbilar här i dag, bara omkring 30 stycken. Många satt utanför sina bilar och njöt i solen och värmen. Det var varmt här under eftermiddagen ´så där omkring 25 – 30 plus.

Något vi tycker är roligt att titta på är alla som passerar förbi med sina hundar. Det finns det många av i olika storlekar och med olika hårbeklädnad. Några är kortbenta med lång päls och andra är långbenta med kort päls. Och det finns alla variationer där emellan. Men jag tycker alla är så fina.

Såg en liten fågel här i dag. Jag är ju inte så där bra på att känna igen olika fåglar så jag googlade på denna lilla pippi. Kom fram till att det var en sånglärka. En liten grå oansenligt fågel. Det som vi tyckte var lite roligt var att när den landade så fällde den upp en liten tofs på huvudet och det gör denna lilla lärka.

I dag blev den en varma macka med skinka och ost. Lite tomater och sallad. Så jättegott tyckte vi.

2 reaktioner till “Lugn söndag”

  1. Lite ledbryten ikväll efter att vi var till pharmacian och handlade. Hundarna är helt slut och sover djupt.
    Vi har haft en riktigt fin dag med sol och blå himmel.
    Ikväll åt vi något nytt till middag baconsushi och det var över förväntan gott.

    Ha det så bra !!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *